Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Prva pomoč za pse

Mini vodnik za ukrepanje v sili
Heinz Grundel, Pasquale Piturru
Prva pomoč za pse

Zaradi različnih vzrokov knjige ni možno kupiti. Za več informacij nas kontaktirajte.

Povej naprej

Založba Hart
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6882-14-9
Naslov izvirnika Notfallbuch für den Hund
Podnaslov izvirnika Kleiner Leitfaden zur Ersten Hilfe
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Maja Jug Hartman

Tehnične lastnosti
trda vezava
22 x 15,5 cm
190 g
43 strani
Tip knjige
vodnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > domače živali
nemško leposlovje

Založnik o knjigi

Življenje s psom ne pomeni le odgovornosti za hranjenje in izkazovanje naklonjenosti, temveč vključuje predvsem njegovo zaščito in varovanje zdravja. V celotnem življenjskem obdobju se celo pri bolj ali manj zdravemu psu zgodi, da mu moramo kdaj dati zdravilo ali izmeriti temperaturo. Zato moramo biti sposobni nuditi prvo pomoč in opraviti manjše posege pri našem štirinožnem prijatelju že vse od zgodnjega obdobja naprej, da se jih psi privadijo in so jih pripravljeni sprejeti.
Pri tem ni nujno, da imamo medicinsko izobrazbo, vendar je treba s poškodovanim ali obolelim psom skrbno ravnati in se držati preprostih pravil prve pomoči.
V knjižici so jasno razloženi najpomembnejši ukrepi prve pomoči za pse. Simpatične ilustracije spodbudno prikazujejo, kako ravnati s psom v različnih situacijah.
S pomočjo nasvetov se naučimo, kako ravnati s psom v nujnih primerih.

Recenzija Bukla

Lastniki psov se bodo razveselili drobnega, a vsebinsko bogatega priročnika za ravnanje z ljubljenčki v primerih bolezni, poškodb, pikov insektov in drugih nevšečnosti, ki lahko doletijo štirinožce. Navodila za ravnanje v posameznih primerih so pregledna in jasna ter razdeljena po poglavjih, ki omogočajo, da v primeru sile hitro najdemo pravo rešitev. Avtor dr. Pasquale Piturru je nemški veterinar, ki meni, da mora biti obravnavanje pasjih pacientov individualno, in tako je zastavljen tudi njegov vodnik – s prostorom za pomembne podatke in beležke o psu, ki jih izpolni lastnik. Dodana vrednost so očarljive ilustracije Heinza Grundela, ki bodo k branju koristnih informacij, ki psu lahko rešijo življenje, pritegnile tudi najmlajše.

Ajda Janovsky, Bukla 110-111

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...