Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vodja krdela

Naučite se, kako spremeniti svojega psa ... in svoje življenje
Melissa Jo Peltier, Cesar Millan
Vodja krdela
23,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Tehniška založba Slovenije
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-251-295-8
Naslov izvirnika Be the Pack Leader
Podnaslov izvirnika Use Cesar's Way to Transform Your Dog ... and Your Life
Prevod Boštjan Vidic
Urejanje Irena Cerar, Darija Volf Hribar

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 13,5 cm
460 g
320 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > domače živali

Povej naprej

Založnik o knjigi

Avtor Šepetalca psom, ene najbolj prodajanih knjig v ZDA in tudi pri nas, je napisal nov vodnik za razvijanje veščin, ki so potrebne, da postanemo trden vodja krdela, kakršnega naš pes potrebuje za uravnoteženo in izpolnjeno življenje.

V knjigi Vodja krdela lahko preberete:
- Podrobno razlago vseh najpomembnejših načel mirno-odločne energije in kako jo uporabiti v odnosu s psom in z vsemi drugimi okoli nas.
- Kako lahko pri psu ugotovimo razliko med njegovo "osebnostjo" in možno "nestabilnostjo".
- Cesarjev pogled na odločilno razliko med kaznijo in disciplino.
- Resnico o pripomočkih za uravnavanje vedenja psov (od povodcev in oprsnic do klikerjev in priboljškov) in kako jih uporabljamo ter Cesarjeve izkušnje z njimi.
- Odgovore na najpogostejša vprašanja o Cesarju in njegovih metodah.
- Uspešne zgodbe iz resničnega življenje Cesarjevih strank, gledalcev in občudovalcev - vključno z družino Grogan, skrbnico Marleyja iz filma Marley&jaz.
- Kako zadostimo potrebam, ki jih imajo posamezne pasme.
- Kratke napotke, kako postopoma rešimo najpogostejše specifične vedenjske težave, kot so npr. dominantnost ali napadalnost med hranjenjem.
- Kako dvignemo kvaliteto odnosa z našim psom na višjo raven.

Recenzija Bukla

Avtor svetovne uspešnice Šepetalec psom, ki zaseda visoka mesta tudi na slovenskih lestvicah najbolje prodajanih knjig, je v novem vodniku polovico besedila namenil vedenjskemu uravnoteženju psa, drugo polovico pa uravnoteženju pasjega lastnika. Uči nas torej, kako lahko spremenimo svojega psa in kako naj izboljšamo tudi svoje življenje. Millan poudarja pomen vezi med psom in njegovim lastnikom, saj je prepričan, da so težave vsakega psa nujno povezane s težavami njegovega lastnika. Ali je vaš pes na sprehodu napadalen do drugih psov? Ali sam v garaži dolge ure zavija? Ali mislite, da je nestabilen? Poznate koncept discipline, pomen nagrade in kazni za vašega psa? Kako pomembna je vaša energija pri treniranju psa? Vrvica ali preprost povodec? Zatezna ovratnica ali opasnica? Oglavnica ali nagobčnik? Cesar Millan ima odgovore na vsa vaša vprašanja in dileme. Osupljive resnične zgodbe, kratki napotki in jasne smernice so značilni tudi za njegovo drugo knjigo, skozi njegove metode dela pa poleg karizmatičnosti znova veje tudi mirna in odločna energija, ki jo je dobro uporabiti tako pri odnosu s psom kot tudi z vsemi drugimi okoli nas.

Renate Rugelj, Bukla 77

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...