Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vse o mačkah v 365 dneh

Naj bo vsak dan, preživet z vašo mačko, nekaj posebnega
Iris Bass, Kristen Hampshire, Lori Paximadis
Vse o mačkah v 365 dneh
28,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Tehniška založba Slovenije
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-251-369-6
Naslov izvirnika Cat Lover's Daily Companion
Podnaslov izvirnika 365 Days of Insight and Guidance for Living a Joyful Life with Your Cat
Leto izdaje izvirnika 2009
Ilustracije Colleen Hanlon, ... [et al.]
Prevod Katja Benevol Gabrijelčič, Vanda Marija Godek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 17 cm
680 g
320 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > domače živali

Povej naprej

Založnik o knjigi

Naj bo vsak dan, preživet z vašo mačko, nekaj posebnega.

Mačke so enkratna mešanica neodvisnosti in ljubeče privrženosti . Izbirajo si svoje stezice, ob tem pa ves čas preverjajo, ali smo smo še v njihovi bližini.

Ta knjiga je namenjena prav vam, spoštovani ljubitelji mačk. Njena vsebina v vsakem delu poudarja dragocenost medsebojnega odnosa med mačko in njenim skrbnikom - v zgodbica, vsakdanjih opravkih in s praktičnimi informacijami. Poskusili smo zbrati čimveč koristnih napotkov o pravilni prehrani, o tem, kaj mačke potrebujejo za dobro počutje, primernih igračah in igralih, o pasmah, mačji prehovorni spretnosti, komunikaciji in ne nazadnje tudi nekaj zabavnih informacij.

O TEM, KAKO PREBIRATI KNJIGO
Ta knjiga je oblikovana kot dnevni opomnik. Vsebuje pomembne podatke o tem, kaj storiti da boste čim bolj uspešno oskrbovali , negovali in razumeli svojo mačko ter s poznavanjem vsega navedenega tudi cenili odnos z njo.
Knjiga je vsebinsko oblikovana tako, da jo lahko prebirate na več načinov. Lahko se vanjo "zagrizete" in jo v enem dahu kot roman preberete od začetka do konca. Lahko se odločite, da vsak dan preberete le eno poglavje, kar pomeni, da jo boste počasi prebirali vse leto. Lahko pa jo preprosto odprete nekje na sredin in jo, če se vam zahoče, najprej berete od tam do konca.

Vsak dan prinaša nove zgodbice, anekdote, aktivnosti in drobne malenkosti, ki vas bodo vedno znova opomnile na to, zakaj imate mačke tako radi.

PONEDELJKI ponujajo informacije o osnovnih bivalnih potrebah domače mačke in kako dom pripraviti na njen prihod.
TORKI so dnevi zabavnih mačjih zgodbic ter podatkov iz zgodovine in literature.
SREDE so namenjene informacijam o skrbi za zdravje in dobro počutje mačk. Ta dan se lahko poučite še o mačjih horoskopih in tudi o akupunkturi.
ČETRTKI prinašajo ideje o tem, kako urediti mačkam prijazen dom, o mačjem pohištvu in druge namige za prijetno sobivanje.
PETKI nas seznanjajo s pisanim svetom pasemskih mačk: od abesinke do turške van mačke.
SOBOTE IN NEDELJE so rezervirane za tkanje vezi med vami in vašo mačko ter za načrtovanje posebnih dogodkov.

365 dni spoznanj, nasvetov in zabavnih domislic in ustvarjalnih idej za srečno sobivanje z vašo mačko.

Recenzija Bukla

Slikovit priročnik, ki popestri čisto vsakega od 365 dni v letu. Dnevi v tednu so tematsko obarvani: ponedeljki so namenjeni osnovnim informacijam o mačjih bivalnih potrebah; ob torkih se mačjeljubci izobražujejo o mačji zgodovini ali berejo čisto prave mačje zgodbe; ob sredah je na vrsti mačje zdravje, ki ga občasno popestrita mačji horoskop in celo akupunktura; četrtki so namenjeni urejanju ljubljenčkom prijaznega stanovanja in harmoničnega sobivanja, petki pa spoznavanju različnih pasem. Vikend je čas za resnične, grenko-sladke zgodbice iz mačjega vsakdana in prirejanje posebnih dogodkov, na primer plavajoče zabave ali poroke (tudi mačke nosijo smoking!). Primerno za vse kronične mačkoljubce in občasne mačje simpatizerje!

Ana Geršak, Bukla 93

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...