Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kako narediti skoraj vse

1000 navodil za uporabno spretnost in gospodinjsko opravilo
Jonathan Bastable, Ruth Binney, Rose Shepherd
Kako narediti skoraj vse
44,70 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-01-3005-5
Naslov izvirnika How to do just about anything
Prevod Vital Sever

Tehnične lastnosti
trda vezava
26 x 20 cm
384 strani
Tip knjige
enciklopedije in leksikoni
Kategorije
kulinarika, dom in vrt

Povej naprej

Založnik o knjigi

Zagotovo ste kdaj pomislili, kako lepo bi bilo , če bi lahko sami popravili kakšno stvar pri hiši in vam ne bi bilo treba izgubljati časa in denarja z dragimi servisi … Ali ne bi bilo lepo, če bi lahko takoj odmašili tisti odtok v kuhinji, zamenjali tesnila, varovalke, žarnice, obrezali živo mejo in odstranili rjo ali plesen v kopalnici? Kaj če bi lahko popravili popraskani CD, ki preskakuje, izbrali najbolj svežo ribo v ribarnici in celo razumeli najstnike in njihove nenehne težave? Ta knjiga je pravi priročnik, ki vam bo dal odgovore na ta in še tisoč drugih vprašanj – s to knjigo boste postali pravi mojster za hišna opravila, v njej boste našli nasvete iz časov naših dedkov in babic kot tudi rešitve iz čisto novodobnih zagat, npr. kako uporabljati
e-pošto in Skype ali kako z računalnikom obdelati družinske fotografije in jih deliti z najbližjimi. KAKO NAREDITI SKORAJ VSE je knjiga, ki vam bo pomagala prihraniti čas in denar, končno boste imeli za konec tedna mir in ne boste več obremenjeni s preštevilnimi opravili.

Recenzija Bukla

Ali znate varno kopirati stike na prenosnem telefonu, očistiti madeže na preprogi, nuditi prvo pomoč pri pasjem ugrizu ali pripraviti taborni ogenj? V velikem priročniku je zbranih in nazorno prikazanih tisoč idej in nasvetov, ki vam bodo pomagali ozdraviti boleče grlo, izboljšati bolonjsko omako, izvotliti bučo za noč čarovnic, narediti preprost ribnik na vrtu ali zaviti darilo za prijatelje in izboljšati telesno držo. Knjiga je pravi ocean koristnih informacij in kjer koli jo odprete, se pred vami razkrijejo stare in nove, zabavne in koristne, poučne in pripravne spretnosti, le lotiti se jih je treba.

Renate Rugelj, Bukla 101-102

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...