Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

220 stopinj poševno

Preprosto, sveže in s kruhom pomazano
Urška Fartelj
220 stopinj poševno
29,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-4684-1
Leto izdaje izvirnika 2018
Fotografije Urška Fartelj, Kristian Ravnič
Ilustracije Polona Žalig
Urejanje Nina Žitko Pucer

Tehnične lastnosti
trda vezava
26 x 20 cm
990 g
262 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

ZAKAJ 220 STOPINJ POŠEVNO?

Ker se pri 220 °C pripravijo naše najljubše jedi. Vonj sveže pečenega kruha ali hrustljavo zapečenih perutničk
dom spremeni v 'naš dom'. Oboje pripravimo v pečici pri 220 °C. In če od prvih korakov naprej živimo po pravilih
in hodimo skozi življenje z veliko prilagajanja naravnost, naj bo kuhinja prostor, kjer ustvarjamo po svoje, poševno.
Pojdimo torej poševno, odkrivajmo nove okuse, kombinacije, znanje in bodimo srečni. Naj bo življenje polna skleda
vsega dobrega!

»Hrana je kot dobro olje, od katerega je odvisno, kako bo tekel naš motor,« pravi Urška Fartelj, ki piše izjemno
priljubljen kulinarični blog, zdaj pa je izdala še svojo prvo kuharsko knjigo, v kateri je zbrala 100 najboljših receptov, ki so preprosti za pripravo, okusni in družinam prijazni. Poskusite na primer pečeno bučno juho, lososa z mandlji in gratinirano cvetačo, čisto pravi bograč, ajdovo kašo z jurčki in slanino, brodet iz pečice, ponarejene Moto piškote, miške in še kaj …

Recenzija Bukla

Priljubljena kulinarična blogerka Urška Fartelj je v knjigi, ki ima isti naslov kot njeni spletni zapisi »220 stopinj poševno«, zbrala 100 receptov svojih najljubših jedi, ki so preprosti za pripravo, okusni in družinam prijazni. »Hrana je kot dobro olje, od katerega je odvisno, kako bo tekel naš motor,« pravi Urška Fartelj v slikovno lepo opremljeni knjigi, kjer odkriva nove okuse, kombinacije in poskuša biti čim bolj ustvarjalna (in čim bolj poševna) pri pripravi juh, jedi na žlico, mes­nih, ribjih in krompirjevih dobrot, testenin, solat, prilog pa tudi tort in peciva. Poskusite na primer pečeno bučno juho, lososa z mandlji in gratinirano cvetačo, čisto pravi bograč, ajdovo kašo z jurčki in slanino, brodet iz pečice, ponarejene Moto piškote, miške in še kaj … Zadnji poglavji v knjigi sta namenjeni receptom s »spomini na mamino sladko kuhinjo » in »zgodba o kruhu«, pa še nekaj trikov, ki lahko v zad­njem trenutku izboljšajo ali rešijo vaš obrok.

Beti Hlebec, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...