Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

5 sestavin

Hitre in preproste jedi
Jamie Oliver
5 sestavin
34,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-5076-3
Naslov izvirnika 5 ingredients
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Srđan Milovanović
Urejanje Nina Žitko Pucer

Tehnične lastnosti
trda vezava
25 x 19,5 cm
1.210 g
317 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Jamie Oliver je najbolje prodajan avtor kuharskih knjig v zgodovini Združenega kraljestva.

Pred vami je njegova nova uspešnica, v kateri je s samo petimi sestavinami ustvaril 130 novih receptov za vsak dan, ki jih zlahka pripravite doma.

Jamie je pokril vse: od solat, testenin, piščančjih in ribjih jedi do navdušujočih kombinacij zelenjave, riža in rezancev, govedine, svinjine, jagnjetine in obsežnega poglavja sladic.

Knjiga vam bo pokazala, kako z najmanj vloženega truda in sestavin dobite kar največ okusa, ponuja pa ogromno hranljivih jedi ter neskončen vir navdiha za nove kulinarične stvaritve.

Recenzija Bukla

Saj veste, da veliki mojstri za dobro jed ne potrebujejo več kot pet sestavin, in ko se zgodi, da je vaša shramba bolj kot ne izpraznjena, vam bo nabor priloženih in domiselno likovno opremljenih receptov v pravo olajšanje. Z malo Jamiejeve čarovnije boste lahko granatno jabolko, korenček, nekaj kuhanega žita in malo nastrgane fete spremenili v pisano solato, ki vas res lahko preseneti, da o pečenem rižu z žafranom in posušenimi paradižniki sploh ne govorim. Jamie Oliver, najbolje prodajani avtor kuharskih knjig v zgodovini Združenega kraljestva, se je s svojim rokohitrskim načinom kuhanja, s svojimi televizijskimi nastopi in številnimi knjigami na različne teme, od varčevalnih ukrepov, uporabe doma pridelane zelenjave, čim racionalnejše porabe časa za kuhanje in drugo, tako globo zarezal v naše kuhinje, da je spremenil pristope k pripravljanju obrokov za celotne generacije.

Renate Rugelj, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...