Iz morja v lonec
preprosto do vrhunskih morskih jedi, recepti za na čoln, kampiranje in doma
Livio Perin - Šišmar, Gregor Podržaj Založba | Kmečki glas |
Leto izdaje | 2023 |
ISBN | 978-961-203-540-2 |
Tehnične lastnosti
trda vezava
26,5 x 22,5 cm
1.160 g
236 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
kulinarika, dom in vrt
trda vezava
26,5 x 22,5 cm
1.160 g
236 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
kulinarika, dom in vrt
Založnik o knjigi
Ta knjiga je poklon Jadranskemu morju, njegovim darovom in ljudem, ki so tu živeli in še živijo.
Avtorja, ribič Livio Perin z Ugljena in Gregor Podržaj iz Grosupljega, ljubiteljski kuhar s svojo kuharsko uspešnico Kuhajmo z ognjem, sta skalila posebno prijateljstvo. Njuna pogleda na svet in kuharijo sta različna, prav zato so raznoliki tudi njuni recepti.
Duet dveh veščih kuhalnic je zakuhal pravo morsko rapsodijo okusov, ki jim boste z malo volje in poguma tudi sami kos. Kar korajžno!
Sorodne knjige
-
Leto okusov z V. V. 12 sodobnih menijev po Kuharskih bukvah Valentina Vodnika iz leta 1799 35,00 € Dodaj v košarico
-
Najboljše z vrha Kuharski recepti vrhunskih slovenskih kuharjev z izračuni za diabetes 29,90 € Dodaj v košarico
-
Narava zdravi s hrano 2 Recepti s hladno stiskanim oljem in veliko zelenjave 24,00 € Dodaj v košarico
-
Peganska dieta 21 praktičnih načel za izboljšanje zdravja v svetu, polnem zmede o prehrani 25,90 € Dodaj v košarico