Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Kuhinja v dvoje

Navdihujoči recepti za skupno ustvarjanje v kuhinji
Anja Maležič, Andrej Valena, ... [et al.]
Kuhinja v dvoje

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba samozaložba
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-283-315-2
Fotografije Matic Maležič, Jan Valena

Tehnične lastnosti
trda vezava
178 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

O knjigi

Kuhanje je priložnost za skupen čas v vrvečem dnevu, za filozofske debate ob rezanju zelenjave, za raziskovanje in nalezljivo navduševanje nad novimi sestavinami in jedmi. Je priložnost za sodelovanje, medsebojno učenje in skupno ustvarjanje v kuhinji!

Recenzija Bukla

Na pogled in ogled prikupen družinsko-prijateljski kuharski priročnik – ena od petih izdaj, na knjižnem sejmu nominiranih za knjigo leta! – je domiselna, v nagovarjanju bralcev nekoliko posebna knjiga. Bolj kot uči in razlaga namreč vabi in spodbuja. Avtorja s sodelavci ponujata ideje tako za ljubitelje južnoevropskih in orientalskih okusov ter jedi s francoskimi in češkimi koreninami kot za preverjene domače dobrote. Obenem uporabnikom, predvsem parom, iz svojih izkušenj priporočata: »Naj vajina kuhinja ne sameva. Naj postane in ostane sproščeno igrišče in stičišče vajine dvojine in družine.« Prijazno besedo ima tudi za začetnike: »Brez skrbi, veselje pride sproti na poti – z izkušnjami, predvsem pa s časom, ki ga posvetimo ustvarjanju v kuhinji.« V dvoje je lepše, bolj zabavno in »veliko več kot le priprava jedi: je priložnost za skupen čas v vrvečem dnevu, za filozofske debate ob rezanju zelenjave, za raziskovanje in nalezljivo navduševanje nad novimi sestavinami in jedmi.«

Iztok Ilich, Bukla 116-117

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...