Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0
Med

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Za sladokusce
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-01-3954-6
Naslov izvirnika Miel: nouvelles variations gourmandes
Leto izdaje izvirnika 2008
Fotografije Nicolas Leser
Prevod Marjeta Novak Kajzer
Urejanje Nina Žitko Pucer

Tehnične lastnosti
trda vezava
19,5 x 19,5 cm
360 g
63 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

30 skrbno izbranih receptov za različne jedi z medom, ki jih lahko jemo kot predjed,glavno jed ali sladico. Solate, različna nabodala z mesom in zelenjavo, dušene jedi ali pečene v pečici, sladice in sladke pijače ... Za vse priložnosti, vse okuse, vsa poželenja!

Recenzija Bukla

Zbirka Za sladokusce je obogatena s knjigami, ki tradicionalne sladice, vsakdanji kruh in med dvigajo na novo raven. Med recepti je seveda tudi nekaj klasičnih različic, predvsem pa izstopajo tisti, ki vključujejo sestavine, ki jih nismo navajeni, saj nam prinesejo sveže ideje. Tiramisu, sladica iz svežih jajc in mascarponeja na 30 načinov; rjavčki, ameriško čokoladno pecivo v 28 inovativno serviranih različicah; 30 vrst kruha in pekovskih izdelkov; med kot ključna sestavina v solatah, glavnih jedeh, sladicah in pijačah. Recepti od preprostejših do zahtevnejših so obogateni z mamljivimi fotografijami, ki bodo pomagale, da bo vaš nakupovalni listek tokrat malce daljši.

Klara Jarc, Bukla 122

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...