trda vezava
26 x 21 cm
300 g
155 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki
Založnik o knjigi
Knjiga je dopolnjena izdaja kulinarične mojstrovine avtorja Dušana Belšaka. Razdeljena je na poglavja, ki pokrivajo govedino, teletino, svinjino, drobnico in perutnino, ter ponuja širok spekter preprostih receptov za vsak dan in posebnih receptov za praznične priložnosti.
Poseben poudarek je namenjen zorjenemu mesu – od kakovosti mesa in zorenja do čiščenja in priprave jedi. S to knjigo boste lahko vsak dan pripravili okusne in tradicionalne mesne jedi, ki bodo navdušile vašo družino in prijatelje.
Recenzija Bukla
Ne glede na aktualne in spreminjajoče se trende je meso že tisočletja sestavni del človeške prehrane in za marsikoga še vedno nepogrešljivo. V dopolnjeni izdaji knjige so zbrani recepti, navdihujoče fotografije in razumljivi napotki za ravnanje z mesom na podlagi avtorjevih 40-letnih izkušenj in dela za štedilnikom. Večina mesnih jedi je verjetno že poznanih v domači kuhinji, mogoče pa kdaj komu zmanjka samo tista drobna malenkost, da bi na koncu dobili vrhunski kulinarični izdelek. Knjiga je opremljena tudi s QR kodami, ki bralca z uporabo pametnega telefona pripeljejo do video predstavitve recepta
Beti Hlebec, Bukla 182
© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.
Sorodne knjige
- Peganska dieta 21 praktičnih načel za izboljšanje zdravja v svetu, polnem zmede o prehrani 25,90 € Dodaj v košarico