Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pečene piške

Piščančje jedi za vsak dan in vse priložnosti
Diana Henry
Pečene piške
24,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Vita
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-94285-2-8
Naslov izvirnika A bird in the hand
Leto izdaje izvirnika 2015
Fotografije Laura Edwards
Prevod Tanja Rojc
Urejanje Tanja Rojc

Tehnične lastnosti
trda vezava
28 x 21,5 cm
1.130 g
224 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

»Vse, kar skuha Diana Henry, bi pojedel.«
- Yotam Ottolenghi

Recenzija Bukla

Dejstvo je, da velja pečen piščanec za eno izmed najbolj priljubljenih živil na naših jedilnih mizah in da ga lahko pripravimo na tisoč in en način za tisoč in eno različno priložnost, od preprostih in vsakdanjih, pa tudi do precej slavnostnih. Četudi ste prepričani, da znate piščanca pripraviti na vsaj sedemnajst različnih načinov (jaz ga znam le na tri do štiri precej klasične), boste v tej fotografsko bogato opremljeni kuharici našli še za cel repertoar novih piščančjih idej in dobrot. Avtorica, britanska kulinarična novinarka in publicistka, pravi, da ima piščanec rad sadje (češnje, višnje, marelice, rdeče pomaranče, avokado …), zelenjavo (buče, črno lečo, por, fižol …), začimbe in zelišča (kurkuma, sivka, kumina, med …), pa tudi alkoholne pijače (modri pinot, rizling, šeri …), zato le pogumno skombinirajte kaj od naštetega in uživajte v ­slastnem sozvočju okusov.

Beti Hlebec, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...