Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Piškoti, piškotki in drugačno pecivo

Tatjana Eberl, Alenka Kodele
Piškoti, piškotki in drugačno pecivo
12,50 € 12,50 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa v vrednosti 0,38 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, rok dobave 1-3 delovne dni

Povej naprej

Založba Kmečki glas
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-203-446-7
Fotografije Rok Bezeljak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 15 cm
330 g
165 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Založnik o knjigi

V novi knjigi priljubljene slaščičarke Alenke Kodele ter mojstrice veganske in presne prehrane Tatjane Eberl je na voljo skoraj sto receptov za okusne piškote in peciva tako tradicionalnih kot prefinjenih nevsakdanjih okusov. Zbirki so dodani tudi recepti za vse bolj priljubljene pečene in presne veganske sladice. Slednje so pripravljene iz sestavin, ki ne vsebujejo živalskih surovin, so torej brez laktoze in jajc ter ne vsebujejo glutena (bodite pozorni pri nabavi sestavin). Knjiga je namenjena vsem, ki s slaščicami radi razvajajo sebe in svoje najbližje ter uživajo ob odkrivanju novih okusov, kombinacij in kreacij.

Recenzija Bukla

Tudi če do tega trenutka niste čutili želje po uživanju sladkih dobrot, se vam bodo ob prebiranju tega priročnika v hipu začele cediti sline. V njem je namreč na enem mestu zbranih toliko okusnih sladkosti, da na svoj račun pridejo tako tisti, ki prisegajo na preproste piškote, kot oni, ki stavijo na zahtevnejša peciva. Avtorica prvega dela priročnika Alenka Kodele namreč dobro ve, kaj gre sladkosnedcem najbolj v slast! Da je zadoščeno okusu sodobnih uživačev, tudi tistih, ki ne smejo uživati mlečnih ali še kakšnih drugih živil, je svoj lonček, pardon, pladenj s slaščicami, pristavila še mojstrica Tatjana Eberl, ki slovi po svojih presnih dobrotah. Glede na to, da knjiga na začetku ponuja tudi podroben pregled pekovskih sestavin, sledi pa še predstavitev različnih pripomočkov za izdelavo peciva, nam ne preostane drugega, kot da se brž lotimo sladkega dela!

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 114

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...