Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Razstrupimo in okrepimo jetra in žolč

Nicole Schaenzler
Razstrupimo in okrepimo jetra in žolč
19,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-5114-2
Naslov izvirnika Leber und Galle entgiften und natürlich stärken
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Maja Šukarov

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 17 cm
128 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Če imamo težave z jetri in žolčem, se to odraža na našem zdravju in počutju - počutimo se, kot da nam močno primanjkuje energije. Jetra so naš najpomembnejši presnovni organ, ki ga lahko negujemo in krepimo z naravnimi zdravili, kot so zdravilne rastline, homeopatska zdravila in Schüsslerjeve soli, ter ustrezno prehrano. Priročnik vsebuje tudi štiritedenski program za učinkovito razstrupljanje jeter in izboljšanje presnove.

Recenzija Bukla

Jetra brez premora skrbijo, da ima naše telo vedno dovolj energije, in opravljajo veliko raznovrstnih nalog, od tega, da oskrbujejo druge organe z življenjsko pomembnimi bel jakovinami, nas varujejo pred strupi, odstranjujejo posledice naših pregreh (alkohol, nikotin …) ter ohranjajo močan imunski sistem. Kaj pa mi naredimo za njih? Če želite podpreti delovanje svojega jetrno-žolčnega sistema in mu olajšati številne zahtevne naloge, potem so ukrepi, zbrani v tem priročniku, več kot primerni za vas. Avtorici sta pregledno predstavili številne nasvete za uporabo zdravilnih rastlin, homeopatskih pripravkov ali Schusslerjevih soli za naravno krepitev jeter in tudi prehranska priporočila za celostno zdravje, na koncu pa je dodana še štiritedenska jetrna dieta za načrt no razstrupitev telesa.

Renate Rugelj, Bukla 142

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...