Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sladka Anina kuhinja

Več kot 150 preizkušenih receptov
Ana Žontar Kristanc
Sladka Anina kuhinja
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Ljubezni polna skleda
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-281-955-2
Leto izdaje izvirnika 2015
Fotografije Kristijan Žontar

Tehnične lastnosti
trda vezava
26 x 19,5 cm
1.210 g
255 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

V knjigi je več kot 150 preizkušenih receptov in prav vsi imajo mojo osebno noto. Kadarkoli vas bo mikalo kaj speči, boste v kuharici zagotovo našli kaj zase, saj so v njej recepti, ki so primerni za vse letne čase, praznike, občutljivosti ...

V njej boste našli poletno kategorijo,ki je polna sezonskega sadja, hladnih in osvežilnih sladic. Preprosto kategorijo, kjer so recepti za takrat, ko vas priganja čas. Brezglutensko kategorijo s 35 slastnimi recepti za vse, ki so občutljivi za gluten. Med njimi se jih veliko skriva tudi za tiste, ki imate težave z mlečnimi izdelki in jajci. Za primeren konec pa sta zadnji kategoriji namenjeni dnevom, ko se v Sloveniji največ peče, torej za praznike. V praznični kategoriji vas čakajo recepti z orehi, rožičem in še in še. Za vse, ki svojo ljubezen radi delite prek doma pripravljenih daril, pa sem strnila recepte za kar nekaj zanimivih domačih poslastic, ki jih lahko podarite.

Knjiga vsebuje več kot 150 preizkušenih sladkih receptov v 5 kategorijah za vse možne sladke priložnosti:

- preproste sladice

- brezglutenske sladice

- poletne sladice

- praznične sladice

- sladka darila

Recenzija Bukla

Priljubljena mlada kuharica Ana je v knjigi zbrala več kot 150 preizkušenih receptov, ki imajo prav vsi njeno osebno noto. Razdelila jih je v pet razdelkov po različnih kriterijih. Začne s preprostimi, ki pridejo najbolj prav takrat, kadar nimate veliko časa ali pa niste vešči kuhalnice. Brezglutenski razdelek prinaša 35 slastnih receptov za vse, ki se izogibajo glutenu, nekaj pa je tudi takih, ki omogočajo pripravo sladic brez jajc in brez mlečnih izdelkov. Sledijo poletne sladice, prirejene za tople dneve, ko prevladuje sezonsko sadje in prijajo hladne in osvežilne sladice. S prazničnimi sladicami se boste lahko sladkali ob različnih posebnih priložnostih, zadnji razdelek pa prinaša recepte za izdelavo sladkih daril za prijatelje. Ana pogosto pravi, da se »nobena kupljena sladica ne more primerjati z domačo. Četudi priprava doma včasih ne gre najbolje, je jed pripravljena z ljubeznijo in ta magična sestavina je vredna največ.«

Renate Rugelj, Bukla 116-117

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...