Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sodobna žganjekuha

Likerji in namakanje v žganju
Janez Hribar, Milena Štolfa, Rajko Vidrih
Sodobna žganjekuha
16,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Kmečki glas
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-203-400-9
Leto izdaje izvirnika 2013
Fotografije Kristijan Hrastar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 17 cm
380 g
132 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Založnik o knjigi

Trije avtorji zagotavljajo kakovostno in koristno branje: Janez Hribar, Rajko Vidrih in Milena Štolfa. Predstavljeno je obširno znanje (npr.: priprava sadja in sirupov za vrenje, alkoholno vrenje, naprave za destilacijo, destilacija, določanje vsebnosti alkohola, napake in odpravljanje napak pri žganju, senzorika, žganjekuha kot dopolnilna dejavnost,...).

Knjiga je torej uporabna za profesionalno in ljubiteljsko žganjekuho, še dodano vrednost pa ji dajeta poglavji o likerjih s številnimi recepti zanje in o namakanju v žganju s prav tako zanimivimi in uporabnimi recepti.

Recenzija Bukla

Uporaben priročnik za kuhanje žganja, kot nalašč tako za tiste, ki v teh kriznih časih iščejo alternativni vir dohodka, kot tudi za ljubitelje, ki nameravajo s postrežbo žganih pijač iz domače kuhinje očarati goste. Knjižica ponuja kratek, a izčrpen nabor z žganjekuho povezanih informacij; razen z recepti za pripravljanje različnih vrst žganja in likerjev ter navodili za samo kuhanje žganja bralca seznani še s tehničnimi podrobnostmi v posameznih fazah pridobivanja žganih pijač, predstavi pa mu tudi postopke in zakone, ki jih mora poznati, če se želi lotiti žganjekuhe kot dopolnilne dejavnosti.

Ajda Janovsky, Bukla 93

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...