Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zelenjavarica

Ustvarjalni recepti za ljubitelje zelenjave
Periša Dugalić
Zelenjavarica
24,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Cankarjeva založba
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-282-234-7
Prevod Mojca Vodušek
Urejanje Nina Žitko Pucer

Tehnične lastnosti
trda vezava
25 x 19 cm
800 g
192 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Barvita zelenjava, darilo narave, je za naše zdravje bistvena. Toda kako jo izbrati, shraniti in pripraviti, da bo naš jedilnik iz dneva v dan raznovrsten in pester? Odgovor na to ponuja obilica receptov v tej knjigi. Po njih bomo ustvarjali vse od slastnih namazov, juhic, enolončnic, glavnih jedi, prilog in prikuh do solat, sokov in kremnih zmešančkov ... Vstopite v pisani svet zelenjave od A do Z.

Recenzija Bukla

Priljubljeni kuharski mojster Periša Dugalić (leta 2007 je prejel naziv najboljšega kuharja Srbije) je v želji po novih znanjih veliko delal in se učil v priznanih hotelih in restavracijah po vsej Evropi, nazadnje ga je pot pripeljala do lastne restavracije v Kraljevu. Za vse ljubitelje dobre hrane, predvsem za tiste, ki cenijo plodove narave, je sestavil cel nabor zelenjavnih receptov, s katerimi bodo vsakdanje jedi bolj raznovrstne, ustvarjalne in zdrave. Ob branju te knjige se boste seznanili z zanimivimi podatki o izvoru različnih vrst zelenjave, izvedeli, kako koristna je za naše telo, in dobili navdih za pripravo okusnih in privlačnih jedi. »Trudil sem se, da bi zajel vse, kar potrebujemo v različnih življenjskih situacijah, naj bo v šolski klopi, pisarni, kuhinji, tovarni ali pri delu na kmetiji,« je zapisal avtor knjige. V ospredju njegovega delovanja je ozaveščanje o zdravi hrani. V petek, 29. novembra, bo avtor gostoval tudi na knjižnem sejmu in v okviru Kulinartfesta v 2. preddverju Cankarjevega doma pripravljal okusne jedi iz zelenjave.

Renate Rugelj, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...