Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zlata knjiga - čokolada

Zlata knjiga - čokolada
49,00 €

Zaradi različnih vzrokov pri nas te knjige ne morete kupiti. Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Meander
Leto izdaje 2007
ISBN 978-961-6623-28-5
Naslov izvirnika The golden book of chocolate
Fotografije Alan Benson
Prevod Aljoša Mislej, Živa Sambolec
Spremna beseda Kate Singleton

Tehnične lastnosti
trda vezava
22 x 17 cm
700 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Založnik o knjigi

Knjiga je razdeljena na poglavja Piškoti, Čokoladne rezine in kocke, Mafini, Pecivo, Za sladokusce, Crostate, Kreme in pene, K čaju in kavi, Večplastne torte, Sladkorčki, Slane jedi, Napitki in Osnovni recepti.

Neskončnih gurmanskih užitkov se lahko lotite takoj, saj so recepti napisani razločno, oz. enostavno. Dovolj je praktičnih nasvetov za pripravo sladic, posebej so opisani postopki, sestavine, čas priprave in težavnost izvedbe. Dovolj pregledno za vsakogar, ki se loti čokoladnih sladic na drugačni način in dovolj temeljito za poznavalce.

V knjigi je več kot tristo tradicionalnih in sodobnih receptov in celo napotila za kombiniranje nenavadnih okusov, kakršni so slane jedi, na osnovi testenin, mesa ali rakov s čokoladnim pridihom. Vsekakor ena redkih knjig ob katerih se vam cedijo sline.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...