Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Vrt
15,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Okaši
Zbirka Mala vseveda
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-6929-31-8
Leto izdaje izvirnika 2014
Fotografije Ivan Esenko
Ilustracije Alenka Vuk Trotovšek

Tehnične lastnosti
trda vezava
22,5 x 22,5 cm
350 g
48 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > vrtnarstvo
otroško in mladinsko

Povej naprej

Založnik o knjigi

Vrt ni zgolj prostor za pridelovanje zelenjave. V tem delu želimo mlademu bralcu prikazati delo na vrtu, kot način spoznavanja z naravo in lahkotno predstaviti osnove pridelave vrtnin. S tem ko navdušujemo z delom na vrtu mladega bralca, istočasno vabimo na vrt tudi njegove starše.

Recenzija Bukla

V zadnjih letih se tudi v mladih družinah znova obuja in spodbuja pridelovanje hrane doma, pa naj bo to na domačem vrtu za hišo, v koritih na balkonu ali celo na najeti njivi ob gozdu. Da bi v pridelovanje vrtnin kar najbolj preprosto in naravno vključili tudi otroke, je potrebno le nekaj malega spretnosti in nasvetov, ki so zbrani v lično oblikovanem otroškem priročniku. Kako zabavno je lahko pripravljanje sadik, setev na prostem ali vzgajanje paradižnika na okenskih policah, nam v sliki in besedi pripoveduje priljubljeni naravovarstvenik, Ivan Esenko, ki med čudovitimi ilustracijami (Alenka Vuk Trotovšek) mimogrede navrže še veliko koristnih nasvetov o naravnem odstranjevanju vrtnih škodljivcev in skrbi za druge živali. Ali, kot je avtor že velikokrat zapisal, vrt ni samo prostor za pridelovanje zelenjave, ampak ga lahko skupaj z otroki uporabimo tudi kot učilnico življenja.

Renate Rugelj, Bukla 104

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...