Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Resetiran

Mistična izkušnja poslovneža na pešpoti v Kompostelo
Jean-Marc Potdevin
Resetiran
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Družina
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-222-983-2
Naslov izvirnika Les Mots ne Puevent Dire ce Que J'ai Vu
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Lucija Rifel

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 12 cm
200 g
212 strani
Tip knjige
dnevnik
Kategorije
leposlovje > dnevniški roman
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

»Svet se mi je obrnil na glavo, od znotraj se je popolnoma osvetlil, zdaj bom moral vse spremeniti in življenje postaviti na druge temelje.«
Marca 2008 je Jean-Marc Potdevin, izvršni direktor Yahooja za Evropo in poslovni angel številnih zagonskih internetnih podjetij, zapadel v hujšo krizo srednjih let. Odločil se je, da bo prekinil s službenimi in prostočasnimi dejavnostmi ter se sam odpravil v Kompostelo.
Na romanju je vstopil v kapelo in doživel nadnaravno srečanje, ki je popolnoma spremenilo njegovo življenje.
Avtor opisuje svoje mistično doživetje in se odpravi k velikim krščanskim duhovnim učiteljem po razlago, da bi razumel, kar je doživel.

Recenzija Bukla

Nadvse prodoren francoski internetni poslovnež, Jean Marc Potdevin, je po prodaji uspešnega spletnega projekta, z nekaj milijoni evrov v žepu in službo izvršnega direktorja Yahooja za Evropo, prispel tako rekoč do samega vrhunca svoje poklicne poti. Kljub vsem uspehom se je počutil praznega in votlega, kar ga je pripeljalo do velike osebne krize. Začarani krog potrošništva in naprezanja za uspehi je nekega dne prekinil z odhodom na znamenito romarsko pot v Kompostelo. Na 1.800 km dolgem potovanju sta se breme na njegovi duši in tudi teža v nespametno obteženem nahrbtniku počasi zmanjševala. Na meditativni poti, ki jo je zaradi vnete tetive večinoma prehodil v sandalih, je veliko bral, molil, v tišini sestavljal svoje misli in poslušal svoje srce. Skozi težavne preizkušnje se je učil ponižnosti, zaupanja, odprtosti in ljubezni, ki so njegov svet postavile na drugačne, božje, temelje.

Renate Rugelj, Bukla 97-98

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...