Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Res sem srečna

Jessica Knoll
Res sem srečna
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-00-2780-5
Naslov izvirnika Luckiest girl alive
Prevod Mojca Svetičič
Urejanje Branka Fišer

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
310 g
349 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kriminalni roman
leposlovje > drame
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Sveže, sočno in šokantno – fascinanten spoj Hudičevke v Pradi, Seksa v mestu in romana Ni je več.

Ani FaNelli je v najstniških letih na prestižni zasebni šoli Bradley doživela šokantno javno ponižanje, zaradi katerega se je obupno želela spremeniti. Zdaj, ko ima glamurozno službo, drago garderobo in postavnega zaročenca iz stare ugledne družine, je čisto blizu popolnemu življenju, za katero je tako trdo delala.

Toda Ani ima skrivnost.

V njeni preteklosti je zakopanega nekaj, kar jo še vedno preganja – boleča skrivnost, ki grozi, da se bo prebila na dan in uničila vse.

Ko se filmska ekipa odloči, da bo posnela njeno plat zgodbe izpred petnajstih let, ji začnejo stvari uhajati izpod nadzora …

Recenzija Bukla

Ani FaNelli ima popolno življenje: sanjsko službo, drago garderobo in postavnega zaročenca iz ugledne družine. Dolgo si je prizadevala ubežati banalnosti srednjega razreda in zdaj ji je končno uspelo. Ampak Ani ima skrivnost in ko se filmska ekipa odloči, da bo posnela njeno plat zgodbe izpred petnajstih let, ji začnejo stvari uhajati izpod nadzora. Jo bo skrivnost uničila ali končno osvobodila? Roman raziskuje stalen pritisk na sodobne ženske, da morajo imeti »vse« (tema, s katero se je avtorica gotovo dodobra spoznala kot urednica pri reviji Cosmopolitan) in predstavlja ambiciozno junakinjo bistrega uma in ostrega jezika, ki je hkrati borka in žrtev, oportunistka in širokosrčna prijateljica; vsekakor fascinantna junakinja, ki je seveda že prevzela filmsko industrijo. Film lahko pričakujemo v prihodnjem letu.

Vanja Jazbec, Bukla 116-117

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...