Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Čakam te
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-00-3134-5
Naslov izvirnika Wait for you
Prevod Ida Sternad

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
378 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Ko imaš nekoga, ki ga je vredno čakati, ni nobeno čakanje predolgo.

Devetnajstletna Avery se preseli tisoč kilometrov od doma, da bi ubežala boleči preteklosti in začela znova. Vpiše se na majhno univerzo v Zahodni Virginiji in se trudi ostati neopazna. Dokler se med divjanjem na predavanje ne zaleti v nesramno privlačnega Camerona. Modrooki spogledljivec nikakor ne sodi v mirno življenje, ki si ga skuša zgraditi Avery, zato se mu izogiba že na daleč. Toda Cam je odločen, da jo bo peljal na zmenek, in se kljub Averyjini košarici ne misli predati zlahka.

Recenzija Bukla

Prvoosebna pripoved devetnajstletne Avery, ki se preseli tisoč kilometrov od doma, da bi ubežala boleči preteklosti in začela znova. Vpiše se na majhno univerzo v Zahodni Virginiji, odloči se za študij naravoslovja in se trudi ostati neopazna. A že prvi študijski dan zamuja na predavanje in se med hitenjem zaleti v nesramno privlačnega Camerona. Modrooki spogledljivec ne sodi v mirno življenje, ki si ga skuša urediti Avery, zato se mu ta že na daleč izogiba. A Cam je odločen, da jo bo peljal na zmenek. Kljub Averyjini zavrnitvi se ne misli predati zlahka. Ko imaš nekoga, ki ga je vredno čakati, ni nobeno čakanje predlogo. Roman za razvedrilo in kratkočasenje v dolgih zimskih večerih.

Sonja Juvan, Bukla 127-128

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...