Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dekle za en mesec. April, maj, junij

knj. 2
Audrey Carlan
Dekle za en mesec. April, maj, junij
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3361-5
Naslov izvirnika Calendar girl
Prevod Mojca Svetičič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
368 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > erotični roman
leposlovje > ljubezenski roman

Založnik o knjigi

Prigode Mie Saunders, ki je po sili razmer postala plačana spremljevalka, se nadaljujejo. V teh treh mesecih jo pot odnese v Boston, na Havaje in v Washington.
Aprila je Mia dekle profesionalnega igralca bejzbola in ženskarja Masona Murphyja, ki jo je najel, da bi si izboljšal javno podobo. Toda Mia kmalu ugotovi, da sploh ni tak, kot je pričakovala.
Maja se iskre krešejo med Mio in samoanskim modelom Taiem, s katerim pozira za reklamno kampanjo vrhunskega oblikovalca kopalk, ki hoče dokazati, da lepota lahko najdemo v vseh velikostih.
Mesec junij Mia zaokroži kot trofejno dekle Warrena Shipleyja, člana bogate elite, za katerega se izkaže, da ima zlato srce. Toda njegov pogubno privlačni sin Aaron, kalifornijski senator, je povsem druga pesem.
A ne glede na to, na kako privlačne moške naleti na neverjetnem enoletnem potovanju, Mia hrepeni po nekom, ki bi ji predstavljal varno zavetje. Toda po vsem, kar je prestala, je prepričana, da ji srečna ljubezen ni usojena … Ali pač?

Recenzija Bukla

V prvem delu serije smo spoznali privlačno Mio Saunders, ki nima sreče v ljubezni – vedno si izbere najslabše primerke. Takšen je, recimo, njen nekdanji fant, tolpaš, ki je zaradi dolgov pretepel Miinega očeta. Da bi rešila očetovo življenje, mora Mia bivšemu vrniti očetov dolg, celih milijon dolarjev. Ker je v časovni stiski, pomoč poišče pri teti Millie, ki vodi agencijo z dekleti za spremstvo. Sicer se sprva obotavlja, vendar jo okoliščine prisilijo, da kot najeta spremljevalka vsak mesec preživi z drugim premožnim moškim. Prve tri mesece v letu opisuje prvi del, medtem ko lahko v drugem in tretjem beremo nadaljevanje zgodbe. April je športno obarvan v družbi igralca bejzbola, maj zaznamuje eksotični model, junij pa bogata elita, v kateri se Mia zaplete s sinom svojega »delodajalca«. V tretji knjigi Mio delo odpelje najprej v Miami, nato Teksas in nazadnje v njen rodni kraj, Las Vegas, kjer so njeni najbližji zopet zabredli v težave, zato ji ne preostane drugega, kot da sama reši nastali položaj ... Zapeljiva zgodba, ki bo popestrila jesenske večere. K sreči je tudi zadnji del že izšel, zato se oboževalci serije ne bodo dolgo spraševali, kako se razplete Miina zgodba.

Vanja Jazbec, Bukla 136

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...