Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dekle za en mesec. Januar, februar, marec

knj. 1
Audrey Carlan
Dekle za en mesec. Januar, februar, marec
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3274-8
Naslov izvirnika Calendar girl
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Sabina Noble
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
290 g
322 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman
leposlovje > kriminalni roman

Založnik o knjigi

Povsem preprosto je. Potrebovala sem denar. Veliko denarja. Milijon dolarjev, če smo natančni. Toda znesek ni bil pomemben. Pomembno je bilo le to, da je na nitki lističa s ceno viselo življenje mojega očeta. Brez denarja ni življenja. Rok za izplačilo je eno leto. 1. januarja bom morala plačati, ali pa bo moj oče umrl. Ko se človek sooči s takšnim ultimatom, da vse od sebe. In prav to sem naredila jaz. Sprejela sem delo za … izbrano spremstvo. Moja vloga je, da služim kot ljubka in uglajena spremljevalka za vse, ki lahko plačajo 100.000 dolarjev na mesec za mojo družbo. Za seks se lahko odločim po lastni izbiri, to pa mi prinese dodatnih 20 %.

Mia Saunders je komajda ušla omalovaževanja vrednemu življenju v domačem Las Vegasu, ko izve, da so njenega očeta brutalno pretepli, ker ni odplačal hazarderskih dolgov. Težava je v tem, da je vodja izsiljevalske tolpe njen nekdanji fant, ki je v resnici nizkoten brezobzirnež. Še en napačen moški, v katerega se je zaljubila. Toda zdaj ni več tako. Mia mora služiti kot spremljevalka in mesečno odplačevati očetov dolg. Vsak mesec z drugim bogatašem, s katerim ji ni treba v posteljo, če noče. To naj bi bil lahko prislužen denar, če se stvari ne bi zapletle …

Recenzija Bukla

Privlačna Mia Saunders je v hudi zagati: pri iskanju pravega moškega ved no naleti na najslabše primerke, poleg tega ji za vrat diha nekdanji fant, vodja tolpe, ki je zaradi neporavnanih hazarderskih dolgov brutalno pretepla njenega očeta. Mia mora tako svojemu nekdanjemu fantu v kratkem času odplačati milijon dolarjev, kolikor znaša očetov dolg. Da bi hitro in odlično zaslužila, se spomni na svojo teto Millie, ki vodi agencijo z dekleti za spremstvo moških. Čeprav nerada, se vendarle prelevi v najeto spremljevalko, ki po mesec dni živi z bogatimi moškimi. A kaj se zgodi, če se v katero od svojih strank zaljubi? Je možno ločiti delo od čustev in užitka? Roman, nabit z erotično energijo, prinaša vedro in lahkotno branje.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 132-133

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...