Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dekle za en mesec. Julij, avgust, september

knj. 3
Audrey Carlan
Dekle za en mesec. Julij, avgust, september
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3454-4
Naslov izvirnika Calendar girl
Prevod Sabina Noble

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
348 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > erotični roman
leposlovje > ljubezenski roman

Založnik o knjigi

Potovanje Mie Saunders se nadaljuje v tretjem delu serije Dekle za en mesec. V naslednjih treh mesecih jo pot popelje v Miami, Teksas in njen rodni kraj, Las Vegas. V juliju služi kot zapeljivka v videospotu slavnega hip hop pevca Antona Santiaga. Navkljub travmam zaradi junijskih dogodkov v Washingtonu odpre srce in se izpove. Znova jo obišče Wes, njen deskar, ki snema filme, s katerim odkrije, da lahko v življenju in ljubezni dobi vse in še več, če bo le tvegala. Avgusta se Mia odpravi v Teksas, kjer se kot prava igralka pretvarja, da je izgubljena sestra naftnega mogotca in poslovneža Maxwella Cunninghama. To bi bila mala malica, če ji ne bi skrivnosti iz preteklosti življenja za vedno postavile na glavo. Izkaže se namreč, da je Maxwell zares njen polbrat, in še več … Septembra Mia odhiti v Las Vegas, kjer se ji podre svet. Njeni najbližji so v hudih škripcih, zato mora vse postaviti na kocko, da jih ne bi izgubila.

Recenzija Bukla

V prvem delu serije smo spoznali privlačno Mio Saunders, ki nima sreče v ljubezni – vedno si izbere najslabše primerke. Takšen je, recimo, njen nekdanji fant, tolpaš, ki je zaradi dolgov pretepel Miinega očeta. Da bi rešila očetovo življenje, mora Mia bivšemu vrniti očetov dolg, celih milijon dolarjev. Ker je v časovni stiski, pomoč poišče pri teti Millie, ki vodi agencijo z dekleti za spremstvo. Sicer se sprva obotavlja, vendar jo okoliščine prisilijo, da kot najeta spremljevalka vsak mesec preživi z drugim premožnim moškim. Prve tri mesece v letu opisuje prvi del, medtem ko lahko v drugem in tretjem beremo nadaljevanje zgodbe. April je športno obarvan v družbi igralca bejzbola, maj zaznamuje eksotični model, junij pa bogata elita, v kateri se Mia zaplete s sinom svojega »delodajalca«. V tretji knjigi Mio delo odpelje najprej v Miami, nato Teksas in nazadnje v njen rodni kraj, Las Vegas, kjer so njeni najbližji zopet zabredli v težave, zato ji ne preostane drugega, kot da sama reši nastali položaj ... Zapeljiva zgodba, ki bo popestrila jesenske večere. K sreči je tudi zadnji del že izšel, zato se oboževalci serije ne bodo dolgo spraševali, kako se razplete Miina zgodba.

Vanja Jazbec, Bukla 136

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...