Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Gospod

E. L. James
Gospod
16,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4161-0
Naslov izvirnika The mister
Leto izdaje izvirnika 2019
Prevod Marko Bogataj
Urejanje Mojca Benedičič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
400 g
457 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Gospod je burna nova romanca izpod peresa E L James, avtorice neverjetno uspešne trilogije Petdeset odtenkov.

London, 2019. Maxim Trevelyan nima težkega življenja. Ker je čeden in premožen aristokrat, mu nikoli ni bilo treba delati in poredko spi sam. Vse to pa spremeni tragedija, zaradi katere podeduje plemiški naziv, bogastvo, posestva in odgovornost, ki jo to zajema. Vloga mu ni pisana na kožo, povzroča mu hude preglavice.
Največji izziv mu prinese nepričakovano poželenje po skrivnostni mladenki, ki je pred kratkim prispela v Anglijo in s seboj prinesla zgolj nevarno in težavno preteklost. Zadržana je, lepa, glasbeno nadarjena in mikavna uganka. Maximovo hrepenenje se prelevi v strast, kakršne še ni izkusil in ki je ne upa imenovati. Kdo sploh je Alessia Demachi? Jo Maxim lahko zaščiti pred zlom, ki ji preti? In kaj bo storila Alessia, ko bo izvedela, da ima tudi on skrivnosti?

Odpotujte v središče Londona, na divje cornwalsko podeželje in obiščite pusto, zloveščo lepoto Balkana, kajti Gospod je tako vznemirljiva pripoved o nevarnosti in strasti, da boste do sape prišli šele na zadnji strani.

Recenzija Bukla

Samo dober mesec po izvirnem izidu je tudi pri nas izšel Gospod; napisala ga je ustvarjalka Petdesetih odtenkov sive E. L. James, ki se po velikanskem uspehu »vseh odtenkov« preizkuša v novi zgodbi. Kraj dogajanja je postav­ljen v sodobni London, naslovni protagonist pa je Maxim Trevelyan, premožen, brezdelen, a ugleden aristokrat, ki mu po tragični smrti starejšega brata v prometni nesreči pripadejo vsi bratovi nazivi, premoženje in tudi odgovornosti, med katerimi je za začetek tudi bratova žena, ki je bila v mladosti njegova najboljša prijateljica. Vendar pa Maxima želja in strast ženeta naprej, ne zmore se čez noč iz fičfiriča preleviti v odgovornega mladeniča, vse dokler ne sreča skrivnostne in nadarjene mladenke Alessie, ki je v angleško prestolnico prispela nedavno, s seboj pa namesto premoženja prinesla zgolj težavno preteklost. Ljubitelji nevarnih in vročih strasti se lahko to poletje podate na novo ljubezensko dogodivščino!

Renate Rugelj, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...