Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Hočem te

Katy Evans
Hočem te
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3859-7
Naslov izvirnika Remy
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Lidija Kreft
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
230 g
254 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Zvezda podtalnih klubov pesti Remington Tate, nepremagljivi Šus, je uganka – tudi samemu sebi. V nekem trenutku prekipeva od energije, že v naslednjem pa se nanj spustijo temni oblaki in izgubi nadzor nad svojimi dejanji.

A zdi se, da mu te oblake lahko končno razpiha fizioterapevtka Brooke Dumas. Ko jo je zagledal v nabito polni areni, je takoj vedel, da jo hoče in potrebuje kot puščava dež. Od takrat jo varuje in ljubi z vsem svojim bitjem. Tega boja ne namerava predati zlahka.

Recenzija Bukla

Remington Tate je v ringu nepremag­ljiv. Sredi sezone med gledalci zagleda dekle, ki jo hoče osvojiti za vsako ceno. Rehabilitacijska fizioterapevtka Brooke Dumas bo Remingtonovo življenje spremenila za vedno. Remy ji ponudi službo, ki je ne more zavrniti, in se loti temeljitega zapeljevanja. Brooke mora nekako privezati nase, še preden ji zaupa svojo najtemačnejšo skrivnost, saj bi sicer lahko odšla. Obvaroval jo bo za vsako ceno. Tik pred koncem prvenstva pa Remyja nasprotnik postavi pred izbiro, s katero bi lahko naredil nekaj izjemnega za Brooke. Mu bo Brooke dala priložnost, da ji pojasni svojo odločitev? Jo bo lahko prepričal, da je ona zanj ena in edina?

Klara Jarc, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...