Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Južno od pekla

Janko Sedej
Južno od pekla
27,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Astar
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-281-456-4
Leto izdaje izvirnika 2014

Tehnične lastnosti
trda vezava
23,5 x 15,5 cm
1.110 g
600 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Trilogija pod skupnim naslovom Južno od pekla, prvenec pisatelja Janka Sedeja, nam v treh knjigah, združenih v eno izdajo, predstavi delčke subkulture, ki proč od oči širše javnosti uspeva tudi v Sloveniji.

Roman opisuje življenje skupine mladih, ki med razdajanjem drugim spoznavajo lastno poželenje, in spretno vodi bralce v razmišljanje, kaj je še sprejemljivo in kaj ne več ter koliko smo pripravljeni žrtvovati za uresničevanje svojih najtemnejših fantazij.

Recenzija Bukla

V zadnjih letih je trilogija Petdeset odtenkov sive zagnala pravi trend erotične literature s precej specifičnimi lastnostmi: dogajanje v sodobnem času, mlad, bogat in samozavesten moški, naivno dekle in veliko seksa. Neobičajne spolne prakse, ki mnogim obarvajo lica in spadajo med tabu teme, pa so vendarle eden od glavnih razlogov, da se te knjige berejo. Večina jih prihaja izpod peres tujih avtorjev/avtoric, dočakali pa smo tudi pisanje iz domačih logov. Avtor, ki je knjigo najprej napisal, potem pa kar po internetu iskal poskusne bralce, oblikovalca, urednika, založnika itn., je na enem izmed forumov zapisal: »... sem se moral posvetovati z gasilci, preučiti delovanje policije, se spoznati s konjerejo, /.../ poiskati mojega prijatelja zdravnika internista iz Slovaške, da sva preučila fizične aspekte, včlaniti se v dva BDSM-foruma, kjer so člani moje do takrat samo slutnje postavili v prave okvirje ...« Ali bo avtorjev prvenec dosegel popularnost tujih vzornikov, bo pokazal čas, slovenska BDSM-skupnost pa ima novega paradnega konja.

Klara Jarc, Bukla 105-106

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...