Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kraljevsko poželenje

Kraljevska saga, knj. 4
Geneva Lee
Kraljevsko poželenje
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3820-7
Naslov izvirnika Crave me
Leto izdaje izvirnika 2015
Prevod Barbara Trobentar
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
240 g
268 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > erotični roman
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Belle Stuart se je morala po sili razmer odreči sanjam o čudoviti poroki in zakonski sreči. Zaročenec jo je namreč prevaral in izdal njeno zaupanje. Zato je Belle sklenila, da se bo odpovedala moškim in ljubezenskim razmerjem. Prisegla si je, da ne bo več čakala na princa na belem konju, ki najverjetneje nikoli ne bo prišel. So namreč dekleta, ki ne dočakajo srečnega konca. So dekleta, ki si prislužijo le strto srce.Ravno zato bi se morala izogibati Smithu Priceu. Malopridnež je. Arogantnež. Oblastnež. Obenem je tudi njen šef in moški s skrivnostmi, ki lahko Belle stanejo življenja. Toda so moški, ki ženski pridejo v kri – ki ji zlezejo pod kožo. So moški, ki se jih ženska ne more nikoli nasititi. So moški, po katerih ženska preprosto hrepeni.

Geneva Lee se v nadaljevanju kraljevske sage predstavlja s čutnim ljubezenskim romanom, v katerem ne manjka vročih opisov telesne povezanosti.

Recenzija Bukla

Lepotico Belle Stuart je zaročenec prevaral tik pred njuno poroko, zato ga zapusti in se odloči, da bo začela vse na novo. Prej je leto dni namesto dela namenjala čas pripravam na poročno slavje, zdaj pa se mora ukvarjati z iskanjem ustrezne službe. In pri tem ima, kot kaže, res srečo: našla je službo osebne pomočnice pri bajno bogatem odvetniku Smithu Pricu, ki ji ponudi vrhunsko plačo ter še polno ugodnosti, ob tem pa ji pove, da mu bo morala biti na voljo tudi ob večerih in koncih tedna. Belle se s pogoji strinja, čeprav ne ve, kako bo ob delu premagala poželenje, ki ga čuti do svojega delodajalca. Za povrh tudi on do Belle čuti neizmerno strast, a menda se v službi ne zapleta s svojimi osebnimi pomočnicami. Se bosta oba res lahko posvečala zgolj delovnim obveznostim? Čutno nadaljevanje priljubljene ljubezenske sage znova vabi k vznemirljivemu branju.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 144

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...