Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kralji burbona

J. R. Ward
Kralji burbona
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-00-3132-1
Naslov izvirnika The bourbon kings
Prevod Irena Furlan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
475 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Družina Bradford je že več generacij vodilna v svetu prestižnega viskija – burbona. Z bogastvom, ki so ga pridobili s to dejavnostjo, si lahko privoščijo vse vrste privilegijev, med njimi tudi bivanje v razkošnem dvorcu na posesti Easterly, kjer je meja med višjim in nižjim razredom strogo začrtana. Zgoraj je dinastija, ki živi razsipno življenje, spodaj pa osebje, ki neumorno vzdržuje popolno fasado družine. In ta dva svetova se nikoli ne bi smela srečati.

Lizzie King, glavna vrtnarica na posesti Easterly, je nekoč prečkala to mejo, a si je skoraj uničila življenje. Nehote se je zaljubila v Lana, enega od sinov iz burbonske dinastije, njuna grenka ločitev pa je dokazala, da ji je nagon pravilno svetoval, naj se umakne. Zdaj, po dveh letih odsotnosti, se je Lane končno vrnil domov in s seboj prinesel preteklost. In ta bo vplivala na vse: na Lanovo nečimrno ženo, na njegovega starejšega brata, čigar zagrenjenost in črnogledost ne poznata meja, predvsem pa na železnega očeta, moža na čelu družine Bradford, ki ne pozna pomislekov in ima veliko strašnih skrivnosti.

Ko se tako zasebne kot tudi poklicne napetosti v družini začnejo treti, se vsi prebivalci Easterlyja znajdejo v uničevalnem kolesju, ki ne pozna poti nazaj – in samo najbolj pretkani bodo preživeli.

Recenzija Bukla

Ameriška pisateljica je znana tako po svojih ljubezenskih romanih kot po romanih, v katerih romantično prepleta z nadnaravnim. Kralji burbona je sicer prvi roman iz istoimenske serije, posvečen družini Bradford z ameriškega Juga, ki si je bogastvo in ugled pridobila z burbonom. Družina živi na razkošnem posestvu Easterly, kjer pa življenje teče kot ob koncu 19. stoletja – s kopico služabnikov ter jasnim razlikovanjem med bogato elito in delavskim slojem. A znano je, da ljubezen ne pozna pravil, in zgodi se, da se zaljubita burbonski sin Lane ter mlada vrtnarica Lizzie. Družina ljubezen prepeči, a Lane se čez dve leti vrne na posestvo, odločen, da bo spremenil marsikaj. Bo v vrtincu laži, spletk in skrivnosti njuna ljubezen dobila še eno priložnost?

Kristina Sluga, Bukla 127-128

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...