Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Neizpodbitno

Madeline Sheehan
Neizpodbitno
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-00-3084-3
Naslov izvirnika Undeniable
Prevod Alenka Perger

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
264 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman

Založnik o knjigi

Ni bilo lahko.

Nič, kar je kaj vredno, ni lahko.

In ljubezen je vredna največ.

Opozorilo: to ni tipična, lepa ljubezenska zgodba. To je zgodba o ljubezni, ki prevzame dušo, srce pa razbije na koščke. Je intenzivna, ognjevita in groba, temačna in vznemirljiva ter se ne zgodi čez noč. To je epska ljubezenska zgodba, ki ne pozna meja in ni časovno omejena. Raste in se razvija – z bolečino, žrtvovanjem in žalostjo – vse življenje.

Eva Fox je princeska motorističnega kluba Srebrni demoni. Odrašča z motoristi in klubski način življenja je vse, kar pozna. Ko je še majhna deklica, spozna razlog, za katerega je vredno živeti. Deuce West je seksi in nevaren član motorističnega kluba Peklenski konjeniki. Tako kot Eva je tudi on odrasel v klubu – toda podobnosti se tu končajo. Njuno prvo srečanje je nedolžno, toda ko se Eva razcveti v žensko, se na naključnih srečanjih med njima razvijeta poželenje in ljubezen. Usoda jima kar naprej križa poti, toda njuna skupna pot je zaznamovana z bolečino, prevaro in zločini, ki bi ju lahko za vedno ločili. Eva vidi, česar Deuce sam ne more – moža, vrednega ljubezni – zato življenje posveti dokazovanju, da je njuna ljubezen neizpodbitna.

To je Evina in Deuceova zgodba.

Recenzija Bukla

Srebrni demoni in Peklenski konjeniki sta motoristična kluba, v katerih vladajo zakoni ulice, ki si jih že od nekdaj postavljajo sami. Divje vožnje in alkoholne zabave, nebrzdan razvrat, ulični kriminal ter nerazjasnjeni umori. Pa ljubezen? Je mogoča v takem svetu? Eva Fox in Deuce West sta usodno prepletena, njuna zgodba je polna srečevanj in oddaljevanj, strasti in bolečine. Zaznamovanost z motoristično usodo in iskanje ljubezni v tem včasih zelo erotičnem romanu, katerega podlaga bi prav lahko bila Dylanov komad Blowing in the Wind, pritegne bralca, da Evini in Deuceovi usodi sledi do konca napetega romana.

Sabina Burkeljca, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...