Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Neljubljena

Peklenski konjeniki, knj. 4
Madeline Sheehan
Neljubljena
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3542-8
Naslov izvirnika Unbeloved
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Alenka Perger

Tehnične lastnosti
mehka vezava
270 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Vsi se rodimo nedolžni, življenje pa nas pretrese in vodi na stranpoti. Napake nas pobijejo in nas zaznamujejo s krivdo in sramoto. Sami se moramo izkopati iz tega, nehati moramo delati napake, sprejeti lastno nepopolnost in nepopolnost ljudi okoli sebe ter končno najti pot, s katere smo skrenili.

Dorothy Kelley je čista romantična duša, ki išče svojega princa. Namesto tega pa zanosi pri rosnih petnajstih in se pri osemnajstih znajde v zakonu brez ljubezni.
Nato se v njeno življenje na motorju pripelje upanje in v nekaj tednih Jason \'Jase\' Brady, član kluba Peklenski konjeniki, Dorothy spodnese tla pod nogami.
Toda za Dorothy nikoli nič ni preprosto. Jase je poročen in ima otroke. In medtem ko Dorothy potrpežljivo čaka in upa, da bo z Jasom srečno zaživela do konca dni, James \'Hawk\' Young, ki je prav tako član kluba Peklenski konjeniki in ima kup nenavadnih skrivnosti, izkoristi odprto pot v Dorothyjino življenje.

Vzdrževanje kar dveh skritih razmerij ni lahka stvar. Ko se Dorothy skuša izkopati iz godlje, ki jo je zakuhala, a pri tem dela napako za napako, pride do tragedije, ki skoraj terja Dorothyjino življenje in povrhu še življenje njenega nerojenega sina.

Sledi dolga in boleča pot samoodkrivanja in odpuščanja, na kateri Dorothy odkrije, da je dom točno tam, od koder je odšla, in da je ljubezen, po kateri je od nekdaj hrepenela, na dosegu roke.
To je zgodba Dorothy, Jasa in Hawka.

Recenzija Bukla

V svetu motorističnega kluba Peklenski konjeniki je bila zvestoba vedno na dveh različnih polih – med brati brezpogojna, med moškim in žensko pa bolj izjema kot pravilo. Tudi sama poročena je bila Dorothy dolga leta Jasova »druga ženska«, ker je bila vanj zaljubljena, obenem pa je tolažbo skrivaj našla tudi v Hawkovem objemu in z njim zanosila. Sedem let po tragediji, ki je sledila, in njenem odhodu iz kluba Dorothy na prvo mesto postavlja sina, ki je tudi razlog, da sta s Hawkom še v stiku. Ko Hawk med nevarnimi klubskimi posli izgine, se Dorothy vrne v Miles City in se znova sooči s Jasom in vsem, kar je mislila, da je pustila za sabo. Toda tokrat bo sredi kaosa iz preteklosti končno našla svoje sidro. Čutno in nebrzdano nadaljevanje serije o Peklenskih konjenikih bralk in bralcev ne bo pustilo hladnih.

Klara Jarc, Bukla 136

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...