Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Nora
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3539-8
Naslov izvirnika Mad
Prevod Sabina Noble

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
384 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
britansko leposlovje

O knjigi

Alvina Knightly je globoko zavozila. Njeno življenje nima ne smisla ne cilja. Spolne partnerje menjuje pogosteje kot spodnjice in se zvečine zbuja s hudim mačkom. Dekle je živo nasprotje svoje sestre dvojčice Beth. Ne samo da je ljubka in popolna Beth srečno poročena, novopečena mati ter nesramno bogata, ampak je tudi pri vseh priljubljena in mamina ljubljenka. Brž ko se uporniški dvojčici ponudi priložnost, da bi s sestro za par ur zamenjali življenji, jo brez omahovanja zagrabi. Toda ko se menjava konča s truplom na dnu bazena, se Alvini nepričakovano nasmehne sreča in lahko končno zaživi svoje sanje. Odštekana pustolovščina ene od dvojčic, ki stori čisto vse, da bi se dokopala do sestrinega na videz popolnega življenja.

Recenzija Bukla

Alvina Knightly je pravo nasprotje svoje dvojčice Beth Caruso, ki se je bogato poročila na Sicilijo: nenehno menja priložnostne službe, v Londonu živi v podnajemniških sobah, do vratu je zadolžena, svoje težave pa najraje rešuje z alkoholom. Ko nekega avgusta prejme elektronsko sporočilo svoje sestre, naj nemudoma prileti na Sicilijo, Alvina takoj sprejme ponudbo. Kasneje se izkaže, da jo je Beth povabila v svoje razkošno življenje zgolj zato, da bi sestri za nekaj časa zamenjali identiteto. In takrat se začne divja pustolovščina! Alvina, ki jo premami lažni blišč sestrinega življenja, se čez noč prelevi v hladno morilko. Kdor ji pride na pot in ji onemogoča dosego ciljev, ga kruto umori. Ji sploh kdo lahko pristriže peruti? Zgodba, polna absurdnih preobratov, za povrh pa začinjena z izvrstnim humorjem, je natanko takšna kot njena glavna junakinja: nora, zabavna in polna nedoumljivih presenečenj.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 137

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...