Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Obsedenost

Bratje Steel, knj. 2
Helen Hardt
Obsedenost
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3895-5
Naslov izvirnika Obsession
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Maša Sitar
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
260 g
280 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman

Založnik o knjigi

Jade Roberts je zaljubljena v Talona Steela, toda ni več dobrodošla v njegovi hiši. Odločila se je zapustiti posest Steelovih, nikoli pa ne bo pozabila strastnih noči, ki sta si jih delila z vročim Talonom. Ko ji šef naroči, da mora pod drobnogled vzeti premožno družino Steel, se naloge loti nadvse temeljito, ker upa, da bo končno dobila odgovore za Talonovo nenavadno obnašanje. Poleg tega je vse bolj prepričana, da Talon in njegova brata resnično nekaj prikrivajo.
Že naslednje jutro brez Jade na posesti Talon ugotovi, da je napravil napako. Čeprav se prepričuje, da si Jade zasluži kaj boljšega od ranjenega moškega, se nikakor ne more držati proč od nje in hrepenenje po njej počasi preraste v obsedenost.
A če si želi prihodnost z Jade, se mora najprej soočiti s svojo travmatično preteklostjo. In ko se končno poda na dolgo pot okrevanja, Jade malo po malo odkriva, kaj vse je družina Steel pometla pod preprogo …

Recenzija Bukla

Talon in Jade sta se na koncu prvega dela serije dela razšla, toda strasti, ki jo čutita, ne moreta zanikati in prav kmalu sta že spet v vročem objemu. Vsak od njiju se vse bolj zaveda, da seks ni več samo seks in najti morata način, da se s tem spoprimeta. Medtem ko Jade na tožilstvu nerada še vedno preiskuje Talonovo družino, obenem izkoristi dostop do podatkov in išče informacije za Talonovo sestro in svojo najboljšo prijateljico Marjorie. Bolj ko brska po preteklosti, več sumljivih ponarejenih družinskih dokumentov odkrije ... Talon ob obiskovanju terapevtke razkriva nove koščke grozljive sestavljanke iz svojega otroštva in se spominja vse več podrobnosti, ki bi lahko vodile k pošastim, ki so ga takrat ugrabile in zlorabljale. Niti, ki povezujejo vse skupaj, z vsakim poglavjem postajajo bolj razločne ...

Klara Jarc, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...