Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ožgana krila

Serija Črnilo in jeklo, knj. 1
Helena Hunting
Ožgana krila
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3603-6
Naslov izvirnika Clipped wings
Prevod Neža Kralj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
368 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

O knjigi

Okraski na njunih telesih so vroči, strast med njima pa še bolj.
Tetovatorja Haydna Strykerja privlači vse na Tenley Page, od njenih temnih, čez pas segajočih las do njenih mehkih in zapeljivih oblin. Še posebno pa ga začne zanimati, ko ga prosi, naj ji na hrbtu izdela čudovito, zapleteno tetovažo. Toda v njeni lepoti se skriva nekaj mračnega, tragičnega in zlomljenega, kar lahko še predobro razume.
Hayden v svojem oklepu iz črnila in jekla predstavlja vse, o čemer si Tenley nikoli ni upala niti sanjati, obenem pa v njej prebudi željo, da bi raziskala več kot samo umetnine na njegovem osupljivem telesu. Ujeta v preteklost in more, zaradi katerih pogosto kriči, v Haydnu končno najde varno zavetje. Čeprav ima tudi on svoje skrivnosti, jima bo morda le uspelo ohraniti globoko telesno povezanost, če se drug drugemu ne bosta preveč razkrila.
A nič, niti strast ju ne more obvarovati pred tragično preteklostjo …

Recenzija Bukla

Tenley Page se je pred slabim letom dni sesul svet. V letalski nesreči je izgubila vso svojo družino in zaročenca, sama pa jo je odnesla s hudimi poškodbami in polno omarico tablet, ki so jo za nekaj časa zasvojile. Zdaj v novem mestu poskuša pozabiti preteklost in se sestaviti, predava na fakulteti, piše disertacijo in dela še v antikvariatu. Hayden Stryker je tetovator, ki ga še vedno preganja preteklost, v kateri je sprejel veliko slabih odločitev. Nasproti svojega studia v tetinem antikvariatu spozna študentko, ki je videti iz povsem drugačnega sveta. Med njima že od vsega začetka prasketa iskrica privlačnosti, ki se ji nihče od njiju ne more dolgo upirati. Kljub temu da se popolnoma prepustita strasti, pa vsak od njiju še vedno skriva del preteklosti, ki ga ne upa priznati. Skrivnosti pa imajo navado, da pridejo na plan ob neprimernih trenutkih in v situacijah, ki jih še poslabšajo. Tenley se tako ob koncu prvega dela nove zelo vroče serije Črnilo in jeklo vrača v domače mesto, Hayden pa spozna, da ji ne more pustiti, da kar tako pobegne, zato se poda za njo. Nestrpno pričakujemo drugi del.

Klara Jarc, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...