Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pogubna

Chloe Esposito
Pogubna
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3967-9
Naslov izvirnika Bad
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Sabina Noble

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
318 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
leposlovje > kriminalni roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Za začetek je ubila svojo dvojčico in ji ukradla življenje. Potem je Alvina Knightly s svojim novim seksi fantom s Sicilije pobegnila v londonski hotel Ritz.
Lepa, razvajena Beth je mrtva, toda Alvie odkriva, kaj se zgodi, ko ukradeš identiteto svoje dvojčice. Še posebej zdaj, ko so našli Bethino truplo. Policija ni edina, zaradi česar mora Alvie skrbeti. Njen vročekrvni novi fant je izginil, skupaj z vsem denarjem ukradenega bogastva.
Toda Alvie se ni nikoli izognila izzivu. Izdajalcu sledi v Rim v smrtno nevarni igri skrivalnic. Alvie naredi postanek v Pradi, potem pa izvleče svoje kremplje. Se lahko maščuje, preden bo morala plačati za lastne zločine?

Recenzija Bukla

Alvina Knightly, junakinja, ki so jo bralci spoznali že v knjigi z naslovom Nora, ima tokrat še bolj zapleteno živ­ljenje kot v prejšnjem romanu: potem ko je na Siciliji ubila svojo dvojčico Beth, ji ukradla identiteto in tudi bogastvo, upa, da bo do konca živ­ljenja uživala v blaginji. A usoda, pardon, njen nesojeni ljubimec Nino se grdo poigra z njo in Alvina čez noč ostane brez ficka. Trmasta in neizprosna, kot je, mu najprej sledi v Bukarešto, kjer za začetek ubije nevarnega zasledovalca, nato pa na vrat na nos odpotuje v Rim, kamor naj bi se skril Nino z vsem nakradenim denarjem. Da bi se mu lažje maščevala in da je Nino ob morebitnem srečanju na ulicah ne bi prepoznal, Alvina najprej spremeni svoj videz, nato pa skuje božanski načrt maščevanja. A kaj, ko tudi ta ni najbolj popoln … Zabavno in tudi napeto branje, kot nalašč za imenitno sprostitev ob hladnih večerih.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 146

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...