Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Privlačni sosed

Penelope Ward
Privlačni sosed
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3747-7
Naslov izvirnika Neighbor dearest
Prevod Katja Mikelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
326 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Ko me je fant dal na čevelj, si res nisem mislila, da se bom preselila nekam, kjer bo živel nekdo, ki me bo tako spominjal na bivšega, le da je bil Damien še veliko bolj seksi od Eleca. Sosed, ki sem ga okronala za jeznega umetnika, pa je imel tudi dva ogromna psa, ki sta mi ves čas kratila spanec. Z menoj ni hotel imeti nobenega opravka. Tako se mi je vsaj zdelo, dokler skozi zevajočo odprtino v steni spalnice nekega večera nisem zaslišala smeha. Damien je prisluškoval moji telefonski terapiji s psihiatrinjo.

Seksi sosed je zdaj poznal moje najgloblje skrivnosti in je vedel, kako zelo sem negotova. Začela sva se pogovarjati. Z nasveti mi je pomagal preboleti razhod s fantom. Postala sva dobra prijatelja, a mi je dal jasno vedeti, da bo ostalo pri tem. Tečno je bilo le, da sem se začela noro zaljubljati vanj. In bolj ko me je odrival, bolj sem vedela, da do mene čuti enako … kajti utrip srca ne laže. Čeprav sem bila prepričana, da mi je Elec zlomil srce, je bilo to še kako živo in je bílo samo za Damiena. Jaz pa sem lahko samo upala, da mi ga ne bo dokončno strl.

Recenzija Bukla

Chelsea Jameson živi v večstanovanjski stavbi, kjer ji jutranji spanec nenehno krati lajež sosedovih psov. Ko želi o tem govoriti z lastnikom stavbe, spozna, da je to v resnici čedni umetnik Damien, prav tisti, ki ga pogosto opazuje med ustvarjanjem poslikav na steno ograje, in človek z velikima lajajočima psoma. Sčasoma se med njima splete trdno prijateljstvo, ki pri Chelsei preraste v pošteno zaljubljenost. V pijanski spozabi to nekoč Damienu tudi prizna, a privlačni sosed ji ne more vračati čustev zaradi svoje preteklosti. Se bo Chelsea sprijaznila s tem, da ji nikakor ne bo uspelo podreti njegovega obrambnega zidu in da bo Damien za vselej ostal le njen dobri prijatelj? Sproščujoče in tudi čutno branje, kot ustvarjeno za prihajajoče ležerne poletne dni.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 142

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...