Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Profesionalec

Serija Igre moči in strasti, 1. del
Kresley Cole
Profesionalec
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-00-3121-5
Naslov izvirnika The professional
Prevod Suzana Pečnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
389 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

On določa pravila …

Mafijski izvrševalec Aleksander Sevastjan – Sibirec – je neomajno zvest svojemu šefu, dokler ne spozna njegove dolgo izgubljene hčerke, ljubke skodrane rdečelaske, ki ga začara in mu požene kri po žilah kot še nobena doslej. Ukazano mu je, naj jo zaščiti, toda Sevastjan bi naredil vse, da bi postala njegova.

Pravila so namreč zato, da se kršijo …

Doktorska študentka Natalie Porter si je komajda opomogla od prvega pogleda na osupljivega Sevastjana, že jo je profesionalec ugrabil in odpeljal v Rusijo, v svet neizmernega bogastva in neslutenih užitkov. Z vsakim dnem, ki ga preživi pod njegovo zaščito, se vse bolj zapleta v njegov mojstrski urok.

Je pripravljena na to igro?

Toda vse ni tako, kot je videti. Da bi Natalie umaknil iz sovražnikovega dosega, jo mora Sevastjan skrivati. Iz razkošne palače v Rusiji jo odpelje v dekadentno podzemlje prestižnega Pariza, kjer ljubimca odkrivata svoje najtemnejše – in najbolj skrite – fantazije …

Pisateljica Kresley Cole je s prvo knjigo iz serije Igre moči in strasti zanetila pravi ogenj, saj je ustvarila erotične prizore, ki liste kar topijo.

Recenzija Bukla

Avtorica, ki je slovenskim bralcem že znana po zgodovinskih ljubezenskih romanih, v tujini pa tudi po fantazijskih, se nam tokrat predstavlja z erotično serijo Igre moči in strasti. V prvem delu spremljamo študentko Natalie, ki išče svoje biološke starše, in Sevastjana, ki jo skoraj ugrabi, da jo odpelje v Rusijo k očetu, mafijskemu šefu. Med Sevastjanom, ki ima temačne apetite, in Natalie, ki jo ti neznani apetiti ob njem zelo zamikajo, se že od prvega trenutka nabira zatajevano poželenje ... Ne bosta se mogla dolgo upirati, dala si bosta duška do meja spodobnega in precej čez. Izjemno vroče.

Klara Jarc, Bukla 127-128

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...