Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Prvinska ljubezen

Hekerske spletke in strasti, peti del
Meredith Wild
Prvinska ljubezen
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-00-3105-5
Naslov izvirnika Hard love
Prevod Maša Sitar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
286 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Nekaj dni po sanjski poroki Blake in Erica Landon odideta na poročno potovanje – na medene tedne, med katerimi se okrepijo vezi med njima, obljube, ki sta si jih izmenjala na poročni dan, pa zacelijo vse rane iz preteklosti.

Ko se zdi, da so vse težave že varno za njima, škandal, ki spremlja izvolitev Daniela Fitzgeralda za guvernerja, ogrozi njuno idilično novo zakonsko življenje. Nezakonito izvoljeni guverner bi za slavo naredil vse, četudi to pomeni, da mora ogroziti srečo lastne hčerke. Ob vrnitvi domov se tako Blake znajde v središču kriminalne preiskave, v kateri ga obtožujejo prestopkov iz hekerske preteklosti, ki pa je nikakor ne želi več podoživljati.

Blakova svoboda je na kocki, njuna prihodnost pa v nevarnosti, zato je Erica pripravljena narediti vse, da bi oprala njegovo ime. Toda, ko se Blake upre oblastem in zavrača iskanje resnice, se njun svet začne rušiti. Bo dopustil, da bo preteklost nazadnje zmagala? Ali pa ga lahko Erica prepriča, da se je vredno boriti za skupno življenje – bolj kot kdajkoli doslej …

Recenzija Bukla

Življenje Erice in Blaka Landon je končno zaplulo v mirnejše vode, toda potem se nad njima znova pojavijo črni oblaki. Po vrnitvi s sanjskega poročnega potovanja Blaka pričaka hladen tuš: obtožijo ga, da je na nezakonit način, s svojim hekerskim znanjem, pomagal Danielu Fitzgeraldu, Ericinemu očetu, do izvolitve za guvernerja. Blake si sprva prizadeva dokazati svojo nedolžnost, a potem se stvari začnejo zapletati do te mere, da celo njegova Erica na trenutke pomisli, da je njen mož, ki je v svojih mlajših letih že sodeloval pri nekem hekerskem projektu, morda vendarle vpleten v nečedna posla. Kaj pa, če za vsem skupaj v resnici stoji človek, povezan z Blakovo preteklostjo, ki bi se Landonu rad maščeval za njegova nekdanja nepremišljena dejanja? Napeto branje ponuja vznemirljiv zaključek petdelne zgodbe, ujete med strasti, prevare in številne zaplete.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 126

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...