Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Razpoke v črnilu

Serija Črnilo in jeklo, knj. 3
Helena Hunting
Razpoke v črnilu
10,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3734-7
Naslov izvirnika Fractures in ink
Prevod Neža Kralj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
283 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

Včasih so stvari, ki si jih ne bi smeli želeti, natanko tisto, kar potrebujemo …

Strežba v mračnem striptiz klubu ni najboljša služba, vendar si Sarah Adamson z njo plačuje šolnino. Želi magistrirati in si najti službo, kjer ji ne bo treba nositi ozkih mini kril in prenašati nespodobnih dotikov. Ne potrebuje drugih motenj, še posebno ne nekega pregrešno čednega tetovatorja, ki dela nasproti njenega stanovanja.
Potem ko so Chrisa Zelterja pri šestnajstih letih vrgli iz hiše in šole, ve, kako si je želeti stvari, ki jih ne moreš dobiti. V razbitem življenju mu nikoli ni bilo lahko. Kot posledica napačne odločitve nekoga drugega dobro ve, kaj se zgodi, če padeš v oblast napačne osebe. Toda zdaj je uveljavljeni tetovator v slavnem čikaškem salonu in ima vse razčiščeno v glavi.
Razen da je zaljubljen v Sarah, ki je čisto predobra zanj. In Chris to ve. Ampak pripravljen je biti njena napačna izbira, vsaj za zdaj.

Recenzija Bukla

V tretjem delu strastne serije Črnilo in jeklo bolje spoznamo Sarah in Chrisa. Chris prihaja iz nasilne družine in je imel v preteklosti težave z drogami. Dolgo je trajalo, da se je očistil, šele pred kratkim pa je lahko spet stopil v stik z mamo in polsestro, ki še vedno živita v obupnih razmerah. Spoznal je Sarah, ki streže v striptiz klubu, da bi odplačala posojilo za študij, in čeprav ga ona sprva ne spusti blizu, sta kmalu nekakšen par. Ko lastnik kluba Sarah začne izsiljevati in od nje zahtevati vse več, ne ve, kam bi se obrnila. Chris ji namreč prav tako ne zaupa toliko, da bi ji povedal vse o svoji preteklosti. Toda ko gredo težave na vseh koncih predaleč, je čas, da si zaupata in skupaj poiščeta rešitev.

Klara Jarc, Bukla 141

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...