Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Reši me

Maxton Hall, knj. 1
Mona Kasten
Reši me
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-00-4017-0
Naslov izvirnika Save me
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Anja Furlan
Urejanje Špela Žakelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
300 g
346 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
nemško leposlovje

Založnik o knjigi

Denar, blišč, luksuz, moč – vse to Ruby Bell niti najmanj ne zanima. Odkar je prejela štipendijo na slavni šoli Maxton Hall, se osredotoča na eno samo stvar: da bi bila za druge dijake čim manj opazna. Še posebej se na daleč izogiba Jamesu Beaufortu, samooklicanemu kralju šole. Preveč je aroganten, preveč bogat in preveč lep. Medtem ko je Rubyjina največja želja, da bi bila sprejeta na Oxford, on očitno živi samo za zabavo. Potem pa Ruby izve nekaj, česar nihče drug ne ve – nekaj, kar bi v primeru, da bi prišlo v javnost, uničilo ugled Jamesove družine. Od tistega trenutka James zelo dobro ve, kdo je Ruby. In čeprav si nikoli ni želela postati del njegovega sveta, ji James – in njeno srce – kmalu ne pustita druge izbire …

Seksi, navdušujoča in glamurozna trilogija Mone Kasten, avtorice z lestvice najbolj branega leposlovja revije Spiegel!

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Reši me in Reši se.)

Mona Kasten je mlada nemška avtorica, ki se lahko s svojimi knjigami postavi ob bok uspešnim ameriškim profesionalkam s področja young adult literature. Tole sta prva in za zdaj edina v slovenščino prevedena dela uspešne trilogije o Ruby in Jamesu. Ruby Bell se je s svojimi šolskimi dosežki vpisala na prestižno srednjo šolo Maxton Hall, kjer poskuša ostati čim bolj nevidna očem razvajenih sošolcev in se pripravlja na vpis na univerzo v Oxfordu. James Beaufort je bogat, slaven, priljubljen, privilegiran in privlačen. Zaradi nečesa, kar je Ruby pomotoma videla, jo James vzame pod drobnogled in jo poskuša podkupiti in izsiljevati, da bi ostala tiho. Vendar pa nihče od njiju ne pričakuje, da bo poznanstvo »po sili razmer« dvignilo toliko prahu in da se bo med njima stkala vez, ki se ji ne bosta mogla upirati. Preizkušnje, ki jih morata prestati, da bi se na koncu morda znašla skupaj, prihajajo iz njiju samih, iz njunih družinskih razmer, razvajene okolice, kjer ima skoraj vsak navidez popolno življenje ... Privlačno branje z zgodbo, ki vas ne bo izpustila do zadnje strani. Nestrpno pričakujemo še zadnji del serije.

Klara Jarc, Bukla 148

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...