Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sedem noči v falotovi postelji

Sinovi greha (Knj. 1)
Anna Campbell
Sedem noči v falotovi postelji
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3281-6
Naslov izvirnika Seven nights in a rogue's bed
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Maja Kogej
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
320 g
362 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman
avstralsko leposlovje

Založnik o knjigi

Bo teden dni zapeljevanja … vodil v strastno predajo do konca življenja?

Da bi rešila sestrino življenje, Sidonie Forsythe obupano pristane, da se bo prepustila strahoviti usodi: za mračnimi zidovi Strahopetnega gradu ji bo v sedmih grešnih nočeh krepost vzel razvpit malopridnež z grozljivimi brazgotinami. A namesto pošasti spozna moškega, ki mu ni para. V tednu dni se vsem pričakovanjem navkljub v njej prebudijo globoka čustva do Jonasa Merricka – toda Sidonie ima temačno skrivnost, ki bi ju oba lahko pogubila. Neusmiljeni samotar Jonas dobro ve, kdo je. Tudi če bi za trenutek pozabil, kakšno prekletstvo nosi s seboj, bi ga na to boleče opomnil že bežen pogled v zrcalo. Ko se pred njegovimi vrati pojavi ljubka Sidonie, jo zapeljuje s še večjim zadovoljstvom, kakor je pričakoval. Toda zakrknjenega izobčenca kmalu ganejo njena nedolžna lepota, bistri um in presenetljivi pogum. Pred vrati se zbirajo nevarni sovražniki, ki jima pretijo z uničenjem. Bo njuna mlada, krhka ljubezen preživela?

Recenzija Bukla

Sidonie Forsythe se na nevihtno noč pojavi na pragu Strahopetnega gradu, da bi plačala sestrin dolg do Jonasa Merricka, brazgotinastega samotarja, ki je zaradi svojega bratranca – moža Sidoniejine sestre – izgubil plemiški naziv in postal izobčenec. Sidonie pričakuje, da jo bo v ted nu dni gospodar gradu izkoristil, da se bo lahko vrnila ter poskrbela za svojo sestro in nečaka. Izkaže se, da Jonas le ni taka pošast in da ima dobre razloge za svoje sovraštvo do njene družine. Med čutnim zapeljevanjem poleg plasti oblačil oba odvržeta maske in najdeta ljubezen svojega življenja. Nekaj skrivnosti pa je ostalo še nerazkritih, in te so najbolj občutljive. Ju bodo ločile ali bo njuna ljubezen premagala ovire? Ljubezenski roman, nabit s čutnostjo.

Klara Jarc, Bukla 132-133

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...