Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Tema

Petdeset odtenkov teme skozi oči Christiana Greya
E. L. James
Tema
16,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-00-3656-2
Naslov izvirnika Darker
Prevod Marko Bogataj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
554 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > erotični roman
ameriško leposlovje

O knjigi

Podoživite strast Petdesetih odtenkov teme skozi oči Christiana Greya. Z lastnimi besedami vas bo popeljal skozi svoje boleče misli, razmišljanja in sanje. E L James znova obišče svet petdesetih odtenkov in ljubezensko zgodbo, ki je očarala več milijonov bralcev po svetu, predstavi še globlje in temneje. Njuna žgoča, čutna afera se je končala s strtim srcem in medsebojnim obtoževanjem, toda Christian Grey ne more pregnati Anastasie Steele ne iz misli, ne iz srca. Odloči se, da jo bo znova osvojil, zato potlači svoje najtemnejše želje in potrebo po nadzoru, da bo Ano ljubil, kakor bo želela ona.
Vendar ga še vedno mučijo grozote iz otroštva, Ano pa si želi zase njen spletkarski šef Jack Hyde. Se bo Christianu s pomočjo zaupnika in terapevta dr. Flynna uspelo soočiti s svojimi demoni? Ali ga bosta posedovalna Elena, ženska, ki ga je zapeljala, in neuravnovešena nekdanja podrejena Leila zvlekli nazaj v preteklost?
In če bo Christianu uspelo osvojiti Ano, lahko tako temen in poškodovan moški sploh upa, da jo bo zadržal ob sebi?

Recenzija Bukla

Ravno v času, ko na filmska platna prihaja zadnji del odmevne trilogije Petdeset odtenkov sive, so slovenski bralci in predvsem bralke dobili prevod sveže napisanega romana izjemno uspešne britanske pisateljice, ki se je po končani izvirni trilogiji Odtenkov odločila zgodbo napisati še z vidika glavnega junaka, skrivnostnega Christiana Greya. Leta 2015 smo se prvič potopili v njegov svet, zdaj pa je tukaj nadaljevanje, v katerem si Christian po razhodu želi znova zaživeti z Ano, saj si je kar ne more izbiti iz glave, medtem pa ga še vedno mučijo spomini iz otroštva. Mu bo uspelo premagati strahove in osvojiti ljubljeno Ano? Oboževalci serije bodo zagotovo podoživeli strast v vseh odtenkih, skozi katere jih bo popeljal sam gospod Grey.

Vanja Jazbec, Bukla 140

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...