Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Večna ljubezen

Tretji del serije Prepovedana ljubezen
Sophie Jackson
Večna ljubezen
34,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Strasti
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-4638-4
Naslov izvirnika A measure of love
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Katja Mikelj

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
390 g
294 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > erotični roman
leposlovje > ženski roman
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ko Riley Moore izve, da je oče hudo bolan, se mu življenje postavi na glavo. Prvič po dolgem času se vrne domov, da bi pomagal mami, pri tem pa ponovno sreča nekdanjo ljubezen Lexie Pierce, ki mu je nekoč strla srce. Kljub zameri, ločitvi in težavam njuna ljubezen še tli – bo lahko močnejša od žalosti in skrivnosti, ki ležijo med njima?

Romantično in vroče branje!

o avtorici

Angležinja Sophie Jackson, ki podnevi dela kot učiteljica, ponoči pa piše, je zaslovela z zgodbami, ki jih je objavila na spletu. Tudi serija Prepovedana ljubezen je bila sprva velika spletna uspešnica, ki je očarala več milijonov bralcev, nato pa je navdušila tudi v knjigi.

Recenzija Bukla

V tretjem delu serije Prepovedana ljubezen spoznamo Rileya. Že kot osem­letni deček je našel dekle svojega življenja, navihano Lexie. Roman je prepreden z njegovimi spomini iz mladosti, ki jasno pokažejo, zakaj v njegovem živ­ljenju nikoli ni moglo biti druge kot Lexie: skupaj sta se igrala v otroški nedolžnosti, postala najboljša prijatelja, odraščala, se prvič poljubila in bila nasploh nerazdružljiva. Načrtovala sta, da gresta skupaj študirat v New York, a je to preprečila nenadna smrt Lexiejinega očeta. Lexie je ostala doma in pomagala družini, razdalja ter pritiski pa so nazadnje naredili svoje. Rileya so pozneje zaradi skrivanja ukradenih avtomobilskih delov poslali v zapor in tako je zazevala velika vrzel še med Rileyem in njegovim očetom. Ko očeta zadane kap, se Riley vrne domov, da bi pomagal mami, nepričakovano pa naleti tudi na Lexie in – presenečenje! – njunega štiriletnega sina. Riley in njegova družina so besni, da niso vedeli za najmlajšega člana, toda morda je minilo dovolj časa, da Lexie in Riley na situacijo pogledata trezneje in povsem mogoče je, da se zadeve končno odvijejo v pravo smer.

Klara Jarc, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...