Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zaščitnik

Jodi Ellen Malpas
Zaščitnik
12,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Učila International
Zbirka Žepna knjiga
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3439-1
Naslov izvirnika The protector
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Lidija Kreft
Urejanje Petra Brezinščak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
340 g
380 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > erotični roman
leposlovje > ljubezenski roman
britansko leposlovje

Založnik o knjigi

Varovanje postane nekaj bolj poltenega in usodnega kot zgolj dobro plačana naloga

Nekdanji ostrostrelec elitne organizacije SAS Jake Sharp se po travmatični vojni izkušnji preživlja z varovanjem oseb. Ko postane telesni stražar razvpite milijonarjeve hčere Camille Logan, je prepričan, da gre za še eno topoglavo razvajenko, ki živi na očkov račun. Kaj kmalu se izkaže, da je Cami topla, bistra in odločna mlada ženska, ki se na vse kriplje upira očetovemu nadzoru in sledi svojim sanjam. In poleg tega še hudo seksi. Nekega dne podležeta skušnjavi in se prepustita strasti. In ko se Cami prigrize skozi Jakov oklep brezbrižnosti, ni več poti nazaj: Jake se mora soočiti z demoni iz boleče preteklosti. Na prvi pogled preprosta naloga se spremeni v nekaj bolj poltenega in odrešujočega kot zgolj dobro plačano delo.

Recenzija Bukla

»Ona je mlada, bistra ženska z bleščečo prihodnostjo. Jaz? Jaz sem zmešani, lopovski bedak s črno dušo in trdim srcem.« Camille Logan je lepotica, manekenka in odločena, da ne bo živela na račun očetovega denarja, zato se trudi poskrbeti sama zase. Ko se pojavi grozilno sporočilo, ji oče vsili najboljšega varnostnika, kar jih more kupiti denar. Jake Sharp je v svojem poslu dober, a še iz časov v elitni enoti vojske nosi rane. Cami si nikakor ne želi varnost nika, ki jo bo spremljal na vsakem koraku in vdiral v njeno zasebnost, še posebej ne takega, ki ji požene kri po žilah. Varovanje mu otežuje, kolikor more, ko pa spozna, da se tudi Jake bori s svojimi demoni, se omehča. Oba se borita z medsebojno kemijo, z Jakovo preteklostjo in z resnično grožnjo Caminemu življenju.

Klara Jarc, Bukla 136

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...