Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kafkova juha

Popolna zgodovina svetovne književnosti v štirinajstih receptih
Mark Crick
Kafkova juha
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Vale-Novak
Leto izdaje 2007
ISBN 978-961-259-008-6
Prevod Miha Avanzo

Tehnične lastnosti
trda vezava
90 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
leposlovje > kratka proza

Recenzija Bukla

Knjiga kuharskih receptov, ki je zakamuflirana v literarno preobleko. Avtor se je receptov za pehtranova jajca, čokoladno torto, petelina v vinu ali pečenega piščanca lotil na poseben način, saj je vsakega predstavil v pisateljskem stilu enega od literarnih velikanov, bodisi klasičnega (Franz Kafka, Marcel Proust, Gabriel García Márquez itn.) ali tudi žanrskega kanona (Raymond Chandler, Graham Greene, Jane Austen itn.). Kuharica, po kateri si ­zagotovo zaželite kakega romana izmed »uporabljenih« pisateljev.

Samo Rugelj

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...