Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Mene ne bo noben jebo

Kamenko Kesar
Mene ne bo noben jebo
19,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-01-3492-3
Leto izdaje izvirnika 2014
Ilustracije dr. Horowitz
Urejanje Urška Kaloper, Nina Žitko Pucer

Tehnične lastnosti
mehka vezava
24 x 16,5 cm
340 g
191 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > kratka proza
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Izbor najduhovitejših in najprepričljivejših blogovskih zapisov Kamenka Kesarja ter nova, še nikoli objavljena besedila z ilustracijami dr. Horowitza.

Vsako začetno spoznavanje zahteva stisk roke in odgovarjanje na vprašanja »Kaj počnete?« (kaj bi mi rad kaj prodal?), »Od nekod vas poznam?!« (ja, pred pol ure sem ti glasno jebal mater na križišču, ker nisi imel niti ene proste roke za volan in žmigavec), »Kako je ravno vam uspelo osvojiti tako lepo punco?« (hehe, vse ti je oproščeno, stari, zaradi mene lahko voziš nag in rikverc)...

Takole, s humorjem in temperamentom, bralcu na prvi strani knjige stisne roko Kamenko Kesar, izjemno uspešen piarovec in marketingar, organizator dogodkov in ljubiteljski športnik. Nesojeni lutkar, nekdanji študent petih fakultet, pa tudi nekdanji radijec, izdelovalec štampiljk in grafični oblikovalec.

Mariborčan, ki je prištopal v Ljubljano in se udomačil na Rakitni. Oče dveh otrok, fant medijsko znane simpatične plavolaske, zdaj direktorice njegovega podjetja. Priljubljeni bloger v knjigi Mene ne bo noben jebo razmišlja o ljubezni, seksu, poslu, denarju, kuhanju in skrbi za družino … na način, ki vas bo nasmejal in ganil do solz.

Recenzija Bukla

Včasih so v tiskani knjižni obliki izhajale kolumne in drugi časopisni zapisi (denimo potopisne reportaže), danes se to dogaja (tudi) s spletnimi objavami. Tisti, ki ste doma na spletu, Kamenka Kesarja gotovo poznate. To je tisti Mariborčan, nesojeni lutkar, nekdanji študent na petih fakultetah in ljubiteljski športnik, ki je pred leti prištopal v Ljubljano, potem pa se prebil kot piarovec in tržnik ter se nazadnje naselil na Rakitni. Njegovi najboljši zapisi, skupaj še z nekaterimi neobjavljenimi, so zdaj izšli s provokativnim naslovom Mene ne bo noben jebo. V njih pa Kamenko na svoj izvirni humorno samoironični način, s katerim vas zna spraviti tudi do solz med smehom in obratno, obdeluje svoje vsakdanje teme, od družine in vzgoje do ljubezni in seksa, od kuhanja do posla (njegov spletni razpis, da za mesec dni vzame v službo kako osebo, ki jo bo v tem času za malico in prevoz naučil vsega, kar zna, je že prešel v legendo). Z izvirnimi ilustracijami dr. Horowitza (Cirila Horjaka) je Kamenkova knjiga na dobri poti, da se prebije tudi v tiskanem univerzumu.

Samo Rugelj, Bukla 105-106

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...