Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Nikar ne glej, Clarice Bean!

Lauren Child
Nikar ne glej, Clarice Bean!
23,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Morfem
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-6933-10-0
Naslov izvirnika Clarice Bean don't look now
Leto izdaje izvirnika 2006
Prevod Anja Kokalj

Tehnične lastnosti
trda vezava
19 x 14 cm
490 g
252 strani
Tip knjige
kratka proza
Kategorije
leposlovje > kratka proza
otroško in mladinsko
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Tretji roman v seriji Clarice Bean slavne Lauren Child govori o Clarice in njeni najboljši prijateljici, ki se na njuno veliko razočaranje s starši preseli v drug kraj. Sprva mislita, da je to najhujša stvar, ki se jima je lahko zgodila, a kmalu ugotovita, da vse le ni tako grozno kot se sprva zdi.

Recenzija Bukla

Mlado junakinjo zgodbe Clarice navdajajo številne skrbi: po navodilu vzornice, vohunske mojstrice Ruby Redfort, sicer junakinje druge serije knjig Lauren Child, si jih zapisuje v poseben zvezek. Posebne preglavice ji povzroča odkrivanje skrbi, za katero ni mislila, da bi jo morala skrbeti. Izkaže se, da je to selitev njene najboljše prijateljice Betty na drug konec sveta. Zdaj se mora čisto sama soočati s kaotičnim vsakdanom življenja v družini z dvema starejšima in enim mlajšim sorojencem, hkrati pa še reševati skrivnosten vohunski zaplet. Knjiga se zabavno in lahkotno loteva težav, s katerimi se soočajo mlajši najstniki. Poseben čar ji daje igrivo oblikovano besedilo, sestavljeno iz različnih pisav in pomešano z ilustracijami.

Ajda Janovsky, Bukla 105-106

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...