Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Obisk Veronike

Pripoved
Štefan Titan
Obisk Veronike
11,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Zavod Volosov hram
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-93716-6-4
Leto izdaje izvirnika 2017
Urejanje Robert Titan Felix

Tehnične lastnosti
trda vezava
18,5 x 12,5 cm
150 g
47 strani
Tip knjige
kratka proza
Kategorije
leposlovje > kratka proza
slovensko leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Protagonist pripovedi Obisk Veronike se znajde v neznanem času neznano kje. ne vemo, kaj ga je tja privedlo. Vendar pa vemo, kar je bistveno. Znašel se je v trenutku svojega obstoja, v katerem se odloča, kako in kam naprej, ne glede na to, kaj ga je do tja privedlo. In v tem prelomnem času ga obišče Veronika, mentorica, ki mu ne pove, kaj mu je storiti, ali celo naroči kam naj se od tam napoti, ampak mu preko zakonov obstoja razkrije, kako se truditi, da je mogoče najbolj polno biti.
Zakoni niso pravilnik postopkov, zapovedi in prepovedi, ampak bolj komunikacija duše z višjim jazom, v kateri si duša bolj hoče razkrivati, kot biti poučena. Pripoved se izteče, ko mentorica pošlje protagonista v svet, za popotnico pa mu pusti dva meča. Na prvem je križ. Na drugem kača.
Prvi je meč zla in večnega trpljenja, drugi je meč sreče. Ne moreš vedeti, kateri je kateri, preden ne izbereš. Vzemi meča v svoje roke in odloči se sam, katerega boš uporabil, kadar bo prišla priložnost. Tvoja modrost in moja luč ti bosta pri tem, ko boš izbiral, pomagali. Ko bo prišel čas, da boš uporabil pravega, boš brez težav posegel po njem. Katerega boš vzel v roke, se boš odločil sam. Ne dotikaj se ju, dokler ne pride čas.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...