Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Potepanje s čarovnikom

Janez Jurca
Potepanje s čarovnikom
24,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Skrivnost
Leto izdaje 2014
Leto izdaje izvirnika 2014

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 14,5 cm
520 g
277 strani
Tip knjige
kratka proza
Kategorije
leposlovje > kratka proza
otroško in mladinsko
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Trinajstletni Josi se zaveda svoje moči“osredotočenja”. V stari apnenici vidi čarovnikov obris. Močno se osredotoči vanj in pred njim zaživi čarovnik Mnogoznal. Ta ga povabi v deželo Trotale.

Recenzija Bukla

Trinajstletni Josi ni običajni najstnik: ima namreč nenavadno moč osredotočanja. Vas zanima, kaj, za vraga, je to? S svojo neverjetno sposobnostjo, denimo, lahko uro matematike popestri z želvo, ki se nenadoma znajde na katedru in s tem spravi ob živce učiteljico, mamo pa med kuho razveseli z ogromnim piščancem, ki ga pričara iz malega bedrca, ki je prej samevalo v loncu. A Josijevih sposobnosti v resnici nihče ne ceni. Izjema je čarovnik Mnogoznal, ki ga fant spozna nekega dne. Čarovnik ga povabi v svoj svet, kjer mu življenje greni njegov tekmec, čarovnik Vseznal. Prav Josijeva moč na koncu reši njegovega novega prijatelja Mnogoznala. Čarobno branje prinaša silno zabavo, pa tudi nauk o moči lastnih misli, če jo le znamo ozavestiti.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 104

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...