Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Šepet zgodb

Razvajajte se z branjem v manjših odmerkih
Mojca Rudolf
Šepet zgodb
25,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba samozaložba
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-95489-0-5

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
400 g
238 strani
Tip knjige
kratka proza
Kategorije
leposlovje > kratka proza
slovensko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Vsaka knjiga ima svojo zgodbo. V tej pa se skriva kar sedemnajst sladkorčkov.

Zgodbe, ki jih piše življenje. Skrivnosti. Usodni trenutki. Naključja. Ljubezen. Romantika. Prijateljstvo. Celo recept, le da ni kuharski.

Svoje odmerke knjižnega razvajanja si privoščite ob slehernem času: za dobro jutro, lahko noč ali kar tako. Na deževen dan ali ko vas nežno greje toplo sonce na plaži.

Dozirajte jih po lastni želji in razpoloženju. Odmerki niso omejeni in pretirana uporaba ne povzroča drugih stranskih učinkov razen sproščanja hormona sreče.

Recenzija Bukla

Sedemnajst kratkih zgodb Mojce Rudolf, avtorice dvajsetih knjig za odrasle, mladino in otroke, je »hrana za dušo«. Pripovedujejo o ljubezni in razočaranju, o receptu za srečo, prijateljstvu, preseganju življenjske monotonije, čudnih naključjih, iskanju tistega, kar je v življenju najpomembnejše, o tem, da se zloba prej ali slej razkrije, o tem, da se je treba včasih preprosto prepustiti toku življenja … Zgodbe s hitrimi, jasnimi potezami naslikajo prepričljive prizore in like, ki bi jih lahko srečali v realnosti. Nato dogajanje zastane in se poglobi v trenutek, ko se vpletenim vse razjasni ter se vse poveže v spoznanje, ki obrne nov list življenja. Na koncu vsake zgodbe avtorica povzame spoznanje v zaključne misli, ki so lahko tudi izhodišče za razmislek o lastni življenjski poti. Zgodbe sestav­ljajo pisano krpanko prigod, sešitih v toplo odejo, ki mehko objame bralca.

Maja Črepinšek, Bukla 163

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...